2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Svenk

Svenk - Exkluzív felvételek készülő új magyar filmekről + videó

Egy kalandos balatoni nyár történetét meséli el a „Hogyan tudnék élni nélküled?” című új magyar film, amelyben felhangzanak Demjén Ferenc örök érvényű slágerei. Stábunk a forgatáson járt.

  • Svenk - Exkluzív felvételek készülő új magyar filmekről + videó

Továbbá a tartalomból: 

  • A Nemzeti Filmintézet inkubátor programjának a segítségével létrejött alkotások közül Breier Ádám Lefkovicsék gyászolnak című filmje lett a legnézettebb. Az alkotásról Réz András filmesztéta fejtette ki véleményét. 
  • Memento mori - A váci legenda egy nagyon különleges alkotás, amely kifejezetten a múmiákról szól és most már elérhető a Filmión.
  • Simonyi Balázs rekordgyorsan futotta végig az országos Kéktúrát. A Nemzeti Filmintézet támogatásával létrejött egy dokumentum-filmsorozat a fantasztikus teljesítményről. 

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál + videó

Svenk: Magyar Mozgókép Fesztivál + videó

A Svenk adásában a magyar hazai filmes élet legnagyobb mustrájáról, a Magyar Mozgókép Fesztiválról is szó lesz. De Selmeczi György zeneszerző is elmondta nekünk, hogy mit gondol a 70-es, 80-as évek magyar filmjeiről, és miért hálás, hogy ezekben részt vehetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!