2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Sajtóklub

Sajtóklub: A háborúzóna közeledik Magyarország keleti határaihoz

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőség főszerkesztője. Műsorvezető: Bayer Zsolt. 

  • Sajtóklub: A háborúzóna közeledik Magyarország keleti határaihoz

Orbán Viktor szerint emberfelettinek tűnő munkával kell radikálisan fokozni Magyarország védelmi képességeit, ha békét akarunk, akkor most kell jelentősen megnövelni a katonai képességeinket.

A helyzet rendkívül komoly – jelentette ki Gajdics Ottó utalva a miniszterelnök pénteki rádióinterjújára. A miniszterelnök egyebek között arról is beszélt, hogy minden esély megvan arra, hogy Magyarországhoz közelebb kerüljön a front. A háborúzóna közeledik Magyarország keleti határaihoz, minden egyes perc, amit a katonák nem felkészüléssel, a védelmi képesség megerősítésével töltenek el, az luxus.

Ezektől a mondatoktól már csak egy lépésre van a riadókészültség

– tette hozzá Gajdics Ottó.

Ez már régen nem Ukrajna és Oroszország háborúja

Oroszországnak esze ágában sincs megtámadni európai uniós országokat – hívta fel rá a figyelmet Bencsik András. De – tette hozzá – a háború akkor fog véget érni, ha Oroszország eléri a célját, miszerint, hogy Ukrajnából kiverjék az amerikaiakat és a briteket, akik lappangva, sunyin, de benn vannak.

Ez már régen nem Ukrajna és Oroszország háborúja

Kiemelte, sem az amerikaiak, sem a britek nem mernek reguláris haderővel bevonulni, hanem csak küldözgetik a fegyvereket az egyre fogyó ukrán katonáknak.

Ha pedig egyszer megtörténik a békemegállapodás, akkor majd azt látjuk, hogy irgalmatlan mennyiségű fegyver lesz Ukrajnában.

Abban az Ukrajnában, ahol a világon az egyik legnagyobb a korrupció, egy igazi maffiaállam, ahol tényleg oligarchák uralkodnak és ezek ott fognak maradni a világ összes fegyverével

– fűzte hozzá Bayer Zsolt.

Néző László arra emlékeztetett, Amerikát és annak európai szövetségeseit is belesodorná az ukrajnai háborúba Soros György fia. Alexander Soros állítja, Nyugat-Európának és az USA-nak már rég háborúznia kellene Oroszországgal. Szavai talán nem is meglepőek, hiszen nyilvánvalóan úgy gondolkodik, hogy meg kell védeni az ukrajnai Soros- és Biden-féle érdekeltségeket.

Teljes adás:

 

További epizódok

Sajtóklub: Vastapssal fogadták Orbán Viktor történelmi beszédét az amerikai konzervatívok

Sajtóklub: Vastapssal fogadták Orbán Viktor történelmi beszédét az amerikai konzervatívok

A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. augusztus 07.
Sajtóklub: A földgázfogyasztás önkéntes, 15%-os csökkenéséről döntött az EU

Sajtóklub: A földgázfogyasztás önkéntes, 15%-os csökkenéséről döntött az EU

A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. július 31.
Sajtóklub: Továbbra is hatalmas segítség marad a rezsicsökkentés

Sajtóklub: Továbbra is hatalmas segítség marad a rezsicsökkentés

A Sajtóklub vendégei Néző László, Bencsik András és Bencsik Gábor voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó. 2022. július 24.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!