2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Belföld

Magyar Péter tovább bonthatja az ellenzéki térfelet + videó

Magyar Péter meg-jelenése a baloldali pártokra jelent veszélyt - mondta a 21. Század Intézet vezető elemzője. Deák Dániel szerint: ezt mutatja az Iránytű Intézet nemrég nyilvánosságra került felmérése is.

  • Magyar Péter tovább bonthatja az ellenzéki térfelet + videó

Deák Dániel, vezető elemző, XXI. Század Intézet: "A Magyar Péter által hivatkozott Iránytű Intézetnek az elemzője is nyíltan elmondta egy tévéműsorban, hogy bizony arról van szó, hogy például a Momentumból és a DK-tól, a Kutypárttól szív el szavazókat Magyar Péternek az új alakulata, tehát egyértelműen látszódik, hogy Magyar Péter a baloldalra jelent veszélyt, a baloldali pártokból hoz el szavazókat, amivel még tovább bontja az ellenzéki térfelet."

Eközben az Index információi szerint az Európai Parlament mellett a Fővárosi Közgyűlésben is szeretne képviselői helyeket magának Magyar Péter pártja, ezért több kerületben is saját polgármesterjelöltet indítanának. A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón úgy reagált, hazánkban szabadság van, bárki elindulhat a választásokon. Hozzátette, Magyar Péter felbukkanása a baloldalon okozott felbolydulást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!