2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

A moszkvai fogoly - Bethlen István

Következik:

Híradó 12:00

Sajtóklub

Sajtóklub – Tényleg egy háború előtti világban vagyunk? + videó

Egy „háború előtti világban” vagyunk, mondta a brit védelmi miniszter. A hírről a Sajtóklubban Bayer Zsolt, Gajdics Ottó, Huth Gergely ls Szabó László is elmondta véleményét.

  • Sajtóklub – Tényleg egy háború előtti világban vagyunk? + videó

Bayer Zsolt a műsorban elmonda: "Amit most ez a brit védelmi miniszter n+1-edszer megfogalmazott, nincs olyan érzésetek, hogy mint az első meg a második világháború előtt, hogy először akkor is mindenki csak egyre nagyobbakat mondott, aztán egyszer csak meghalt egy csomó millió ember?"

Gajdics Ottó arról beszélt, hogy az embernek olyan érzése van, hogy tesztelnek bennünket, "és nézik, hogy kellően agymosott birkák-e az agymosott birkák, akik meg sem rezzennek egy ilyen hírtől és nézik, hogy azok, akikben még van némi józan gondolkodásra való hajlam, mennyire háborodnak föl."

Huth Gergely még ennél is erősebben fogalmazott, amikor így beszélt: "Ha ezeknek a kreténeknek, akik ma európát irányítják a kezébe kerül ez a védelmi képesség és ez az erő, na akkor ott ténylegesen az a pisztoly el fog dördülni."

Szabó László az adásban egy kérdést is feltett: "Tudjátok mennyibe kerül egy harckocsi lőszer amit kilőnek az ukrán fronton? 500 euró. 1 harckocsi lőszer." A műsor vendége hozzátette: "Tehát én nekem az a meggyőződésem, hogy minden ilyen mondat mögött valójában gazdasági számítások is vannak, vagy döntően azok vannak."

A teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!