2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Sajtóklub

Sajtóklub - „Brüsszel a tűzzel játszik, amit csinál, az maga az istenkísértés” + videó

Álszent érveléssel tiltották be Brüsszelben a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát, ezért többek közt a szabadság megvédését is célul tűzte ki a Fidesz kampánynyitó rendezvényén Orbán Viktor. Erről a témáról is elmondták véleményüket a Sajtóklub vendégei: Bencsik András, Gajdics Ottó, Huth Gergely és Szabó László.

  • Sajtóklub - „Brüsszel a tűzzel játszik, amit csinál, az maga  az istenkísértés” + videó

A héten Brüsszelben is elindítottam a kampányunkat, be is tiltották a gyűlésünket. Gondoltam, ideidézem a betiltó határozat szövegét. A betiltás az egy olyan testetlen dolog. De ez egy jogi forma és egy határozat. Le kell írni, hogy mi az oka. Most ebből a betiltó rendelkezésből fogok idézni. A rendezvényt nem lehet megtartani - mondja a szöveg -, mert az esemény célja, hogy egybegyűjtse a nemzeti konzervatív nézeteket valló akadémikusokat, a kultúra, valamint a politika képviselőit, és azért, mert ezek az emberek a vallásos nézeteket valló jobboldalhoz tartoznak. Ez az indoklás - idézte fel a miniszterelnök.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!