2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Radar

Radar - XVII. Budapest Oldtimer Show

Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimer-jármű kiállítását tartották a Magyar Vasúttörténeti Parkban. Magyarországon még soha nem látott autók várták a közönséget. A kiállított darabok között voltak: autók, motorok, kerékpárok, katonai járművek, teherautók, buszok, traktorok. Egy szóval minden olyan jármű, ami kerekeken gurul. Juhász Milán kollégánk látogatott el 17. Oldtimer Show-ra.

Hír TV

További epizódok

Radar - Kockázatok és mellékhatások

A ZANOX, Kockázatok és mellékhatások című filmet rövid idő alatt több mint 10 ezren látták már. Sokak szerint az utóbbi idők egyik legjobb magyar vígjátéka lett. 2022. július 06.

Radar - Természeti katasztrófák

Az éghajlatváltozás hatásai már világszerte érezhetők. 2022. július 06.

Radar - Vasárnap debütál a Politikai hobbista

Elég sok téma van már a fejünkben, sőt már a vázlatok is kész vannak - Ezt mondta Jeszenszky Zsolt a tegnapi próbán. 2022. július 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - Napozás és napvédelem

Ha nyár akkor napozás, ha napozás akkor pedig napvédelem. De mitől jó egy napvédőkrém, illetve milyen is a jó naptej? Egy bőrgyógyász segítségével jártunk utána ennek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!