2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Radar

Radar - A Föderáció csapatai folytatták offenzívájukat

Nincs szó karácsonyi tűzszünetről, jelentette ki Dimitrij Peskov, a Kreml szóvivője szerdán az újságírók kérdésére válaszolva. A harcok tehát az ünnepek alatt is folytatódnak, miközben az ukrán lakosok egyre nehezebben viselik az áramhiányt.

  • Radar - A Föderáció csapatai folytatták offenzívájukat

A Föderáció csapatai Kijev támadása mellett szerdán folytatták Ukrajna keleti és déli térségeiben is az offenzívájukat. Az orosz hadijelentés szerint Herszon városközpontját rakéta-sorozatvetőkkel lőtték, aminek következtében a kormányzói hivatal épülete is megrongálódott. De a robbanások lökéshulláma is akkora volt, hogy a környező lakóházak ablakai is kitörtek. A megyeszékhelyet ért támadásokban hat lakos megsérült.

Csütörtök éjjel sem álltak le a támadások Ukrajnában. Az ukrán erők tüzérségi ágyúval lőtték Donyecket az oroszok által elfoglalt és kikiáltott Donyecki Népköztársaságban.

Ezt csütörtökön jelentette be a DPR képviselete az ukrán háborús bűnökkel kapcsolatos kérdéseket ellenőrző és koordináló központban.

A képviselet szerint a kijevi biztonsági erők Donyeck Petrovszkij kerületében hat, Horlivkában pedig öt lövedéket lőttek ki.

Eközben a Kreml közölte, hogy a közel 10 hónapja tartó ukrajnai háborúban nincs szó karácsonyi tűzszünetről, és a harcok a tél folyamán is folytatódni fognak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!