2024. 10. 28. Hétfő Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Külföld

Lángba borult egy rendőrség által üldözött bűnbanda tagja

Véletlenül felgyújtotta magát egy utcai lövöldöző Ausztráliában – írta meg a Mandiner. A lap hozzáteszi: a meneküléshez használt kocsit akarta eltüntetni, de végül saját magát gyújtotta fel a férfi.

  • Lángba borult egy rendőrség által üldözött bűnbanda tagja

Lövöldözéshez riasztották a rendőröket október 23-án, miután két férfi lövöldözni kezdett Sydney nyugati részén. A rendőrség azonnal kivonult a helyszínre. A lövéseket az ABC News beszámolója szerint három férfira adták le, akik egy parkoló autónál várakoztak, de egyikük sem sérült meg. Az elkövetők egy autóval menekültek el a helyszínről.

Húsz perccel később a rendőrség egy égő autóról kapott bejelentést. A nyomozók rögtön gyanították, hogy a két eset összefüggésben van. Miután összevették a két helyszínen készült kamerafelvételeket, látták, hogy a lövöldöző maszkos férfiak egyike gyújtotta fel a menekülésre használt járművet, miközben a saját lábait is lángba borította.

Az elkövetők továbbra is szökésben vannak, de a rendőrség szerint a két helyszínen és a kettő közötti útvonalon is számos erős bizonyítékot és bűnjelet találtak. A nyomozók első körben kórházak, orvosok és patikusok kikérdezésével próbálják megtalálni a férfit, aki feltehetően súlyos égési sérülésekre keresett gyógyszert vagy kezelést a kiégett autó közelében.

Az esetről hírt adó ABC News cikke, benne a jelenetről készült videó IDE kattintva nézhető meg.

Forrás: Mandiner

Fotó: képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!