2024. 10. 28. Hétfő Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Radar

Radar – Élettársát is futtatta szabolcsi férfi + videó

  • Radar – Élettársát is futtatta szabolcsi férfi + videó

Kész-Varga Mónika szóvivő, Nemzeti Nyomozó Iroda: "Kiderült, hogy a családtagok, azok fiatal nőket külföldre, mégpedig Svájcba, illetve Németországba szállítanak és ott aztán szexuális tevékenységre kényszerítik őket. A család férfitagjai saját élettársaikat is egyébként rávették a prostitúciós tevékenységre, őket is kivitték külföldre, és ott ugyanúgy kellett dolgozniuk, mint a többi fiatal lánynak."

A fiatal lányok behálózása a megszokott módon történt, a kiszolgáltatott fiatalokat magukhoz édesgették.

Kész-Varga Mónika szóvivő, Nemzeti Nyomozó Iroda: "Ezeket a fiatalokat többségében online úton ismerték meg, és kihasználták kiszolgáltatott helyzetüket. Többségében egyébként ezek a fiatalok gyermekotthonban nevelkedtek, és amikor a férfiak kapcsolatot létesítettek velük, akkor viszonzást várva és szerelmi kötődés okán mentek bele ebbe a szexuális tevékenységbe, de később, amikor már ott voltak külföldön, akkor rájöttek arra, hogy ők szeretnének ebből kiszállni, azonban félelemből nem tudták ezt megtenni. Így volt, hogy több hónapot, vagy akár évet is kint tartózkodtak külföldön és ott folyamatosan dolgozniuk kellett."

A nyomozás előrehaladtával az eljárásba beszállt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!