2019. november 12.,
kedd, Jónás, Renátó napja

Paletta

Paletta

Közéleti magazinműsor, mely témái között megtalálható az utazás, a film, a színház, az irodalom és a zene is. Szót ejtünk mindennapi jogi és gazdasági kérdésekről, hasznos és közérdekű információkról, mindenről, amiről érdemes hallani. Hétköznapi tudás érdekesen, sokszínűen. Minden adásban vendégeink a téma képviselői, ismert személyiségek, színészek, zenészek. Műsorvezető: Farkas Krisztina, Szani Roland

Adás: hétfő–péntek 18.30

Paletta: "Színpompás huszáregyenruhák, csillogó kardok"

2019.11.11.

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Hadik András Hagyományőrző Jótékonysági Bált, Budapesten – egyebek mellett erről is szó volt kulturális magazinműsorunkban, a Palettában.

Paletta: A lélek útja – Radnóti Miklós Vers-zarándoklat 2019

Kulturális magazinunkban gyalogolunk egy kicsit, egy versvándor társaságában, majd gyorsasági motorozunk, és végül eltöltünk egy forró estét Memphisben.

Paletta: Keresik az ifjú feltalálókat és tudósjelölteket

2019.11.07.

Egy tehetségkutató versenyről, két különleges koncertről, valamint egy új dokumentumfilmről is kérdezte vendégeit a műsorvezető, Szani Roland.

Paletta: Megújult a Hír TV Terc című műsora

2019.11.06.

Új műsor a Hír TV-ben, a hegedű és a zongora találkozása egy hangversenyen, valamint egy vadonatúj klip, itt a Palettában.

Paletta: „A hazaszeretet a nemzet közös nevezője”

2019.11.05.

A hazafias honvédelmi nevelésről, egy nagyszabású versmondó versenyről és egy fergeteges partiról is szó volt kulturális magazin műsorunkban.

Paletta: November 22-ig látható a „Transzmisszió” című kiállítás

2019.11.04.

A Hír TV Paletta című műsorában szó volt egy sepssiszentgyörgyi tárlatról, Kis Balázs birkózó világbajnok terveiről és a Compact Disco legújabb daláról is.

Paletta: Álombéli barangolások

2019.11.01.

Paletta című műsorunk vendége volt Vészabó Noémi festőművész, akinek megnyílt az Álombéli barangolások című kiállítása.

Paletta: Télelőtti dumaparty – stand up az otthontalan emberekért!

2019.10.31.

Október utolsó Palettájában górcső alá kerül a divat, megtudjuk mi a különbség a színházi és a filmes kritikák között és vendégül láttuk a Télelőtti dumaparty szervezőit.

Paletta: Magyarország legkiválóbb gyermekbűvészei egy színpadon

A szerdai Palettában a bűvészkedés világában veszett el a műsorvezető és vendégei, de egy legendás flipperkiállításról és az új katolikus énekeskönyvről is szó volt.

Paletta: Egészségügyi vészhelyzetekre készít fel a Semmelweis Egyetem

A Hír TV Paletta című műsorában a Semmelweis Egyetemről, a Fehér szarvas című darabról és a Charme együttes új klipjétől volt szó.

Paletta: Életmódváltástól a fitneszmodellségig

2019.10.28.

Életmódváltásnak indult fitneszmodell lett belőle, egy anyuka őszinte vallomása a hétfői Palettában.

Paletta: Húsz éves a Talamba együttes

Pénteken a Palettába a Talamba együttes, a ketrecharc két magyar képviselője és a Groovehouse zenekar érkezett vendégként.