2019. december 15.,
vasárnap, Valér napja

Paletta

Paletta

Közéleti magazinműsor, mely témái között megtalálható az utazás, a film, a színház, az irodalom és a zene is. Szót ejtünk mindennapi jogi és gazdasági kérdésekről, hasznos és közérdekű információkról, mindenről, amiről érdemes hallani. Hétköznapi tudás érdekesen, sokszínűen. Minden adásban vendégeink a téma képviselői, ismert személyiségek, színészek, zenészek. Műsorvezető: Farkas Krisztina, Szani Roland

Adás: hétfő–péntek 18.30

Paletta: Diótörő az Operettszínházban

A darabot a Magyar Táncművészeti Egyetemmel közösen állítja színpadra az Operettszínház. Harminc év után láthat ismét balettelőadást a közönség a teátrumban.

Paletta: Úrhatnám polgár

Molière művéből Rudolf Péter állította színpadra a darabot a Pécsi Nemzeti Színházban.

Paletta: Csíksomlyói passió az Újszínházban

A színpadon látható mintegy 40 szereplő között vannak tapasztalt színészek, de egészen fiatal pályakezdők is. A következő előadásokat 2020. január 11-én és 12-én tekintheti meg a nagyérdemű.

Paletta: Két kötet napjaink hadászatáról két biztonságpolitikai szakértő szemszögéből

A Paletta vendégei többek között Földi László és Horváth József, biztonságpolitikai szakértők voltak.

Paletta: Lemezbemutató és lemezkeresztelő

Takács Nicolas nemrég ünnepelte 33. születésnapját, ennek alkalmából megjelentette hetedik nagylemezét a saját dalaival.

Paletta: Karácsonyi táncmesejáték kicsiknek és nagyoknak

A Grincs című mesét vitte színpadra a Dart Társulat. Az előadás komoly erkölcsi tanításokra mutat rá szórakoztató formában.

Paletta: Elismerés a Liget Budapest Projektnek

„A legjobb nemzetközi középület” díjat nyerte el a Magyar Zene Háza. A még épülő beruházás eredménye egy ilyen rangos versenyen hatalmas presztízst jelent Magyarországnak.

Paletta: “Majdnem Szilveszter”

Élménykoncertet ad december 29-én a Szentpéteri Csilla & Band formáció. Az előadás sztárvendége Gájer Bálint lesz.

Paletta: Divat a tulipános

2019.12.03.

Nemzeti kincsünk a viselet címmel divatbemutatót rendeznek december 4-én a Hegyvidéki Kulturális Szalonban, ahol több tervező is bemutatja ruhakölteményeit.

Paletta: „Te lettél”

A napokban jelent meg Tóth Andi és Szabó Ádám legújabb videoklipje, amely már a karácsonyi hangulatot idézi.

Paletta: Léleklazító

Mézfogyasztásról, a kenuzás örömeiről és egy vadonatúj pozitív gondolatokat tartalmazó kötetről is szó volt a Paletta pénteki műsorában.

Paletta: 50+ éves a Táncdalfesztivál

Egy színpadi show formájában elevenednek meg a 60-as, 70-es évek igazi retro dalai, az egykori Táncdalfesztivál slágerei.