2019. szeptember 21.,
szombat, Máté, Mirella napja

Paletta

Paletta

Közéleti magazinműsor, mely témái között megtalálható az utazás, a film, a színház, az irodalom és a zene is. Szót ejtünk mindennapi jogi és gazdasági kérdésekről, hasznos és közérdekű információkról, mindenről, amiről érdemes hallani. Hétköznapi tudás érdekesen, sokszínűen. Minden adásban vendégeink a téma képviselői, ismert személyiségek, színészek, zenészek. Műsorvezető: Farkas Krisztina, Szani Roland

Adás: hétfő–péntek 18.30

Paletta: 70 éves a Budapest Bábszínház

2019.09.20.

70 éves a Budapest Bábszínház, egyre nagyobb sikereket ér el Varga Virág díjugrató és előkerülnek az ősszel, a szürettel és a borral kapcsolatos irodalmi művek.

Paletta: Ellepték a robotok a stúdiót

2019.09.19.

A csütörtöki Palettában ellepik a robotok a stúdiót, megtudjuk a sármelléki Szabadságkoncert pontos programját és a Plüss Kommandó küldetését.

Paletta: 5. alkalommal rendezik meg az Újbudai Egészségpartot!

A szerdai Palettában szó volt a Gül Baba Kulturális Fesztiválról és az 5. Újbudai Egészségpartról, továbbá a Magashegyi Underground új klipjét is bemutatták.

Paletta: Piramis Nagy Buli 2.0 a Várkert Bazárban

2019.09.17.

A Hír TV Paletta című műsorának vendége volt a Piramis együttes dobosa, Köves Miklós Pinyó és basszusgitárosa Vörös Gábor.

Paletta: Közösségépítés céljából jött létre a Nőszintén

2019.09.16.

A hét első Palettájában elveszünk a magyar bíróságok történetében, sportolunk is egy kicsit és végül megismerjük a Kiss Kata zenekar "magyarból jeles" 100 állomásos turnéját.

Paletta: Galambos Péter ezüstérmes lett könnyűsúlyú egypárban

A mai Paletta vendégei az október eleji Real Exporól, könnyűsúlyú egypárban megszerzett ezüstérmükről és lemezbemutató koncertjükről beszéltek.

Paletta: Elindult a Design Speed Mentorprogram

A Paletta csütörtöki műsorában először a Design Speed Mentorprogramról, majd két hétvégi fesztiválprogramról hallhattunk.

Paletta: Két fesztivál közül is választhatunk ezen a hétvégén

A szerdai Palettában először Magyarország legszebb birtokáról, majd az Agatha Christie, valamint a Libamájfesztiválról esett szó.

Paletta: Ha 5 napig nem adna senki vért, akkor összeomlana az egészségügy

2019.09.10.

A keddi Palettában a véradás fontossága mellett a kalligráfia történetével és a "Volt egyszer egy Ifipark" programsorozattal foglalkoztunk.

Paletta: Fiatalos életörömtől lüktető új előadás a Magyar Nemzeti Balettben

2019.09.09.

A Hír TV Paletta műsorában bemutatkozik az Ars Sacra Fesztivál, ismét jótékonysági futás lesz a Fészek Gyermekvédő Egyesület javára és végül fiatalos életörömtől lüktet a Magyar Nemzeti Balett új előadása.

Paletta: Országos bajnokságra készülnek az erős emberek

A Hír TV Paletta című műsorának Molnár Zsolt és Sebestyén János, HSMA négyszeres páros magyar bajnokok voltak a vendégei.

Paletta: Bánffy Miklós-díjat kapott Horányi László

A Hír TV Paletta című műsorában Horányi László, Jászai Mari-díjas színművész, rendező, színházigazgató volt Turda Adrienn vendége.