2019. október 16.,
szerda, Gál napja

Paletta

Paletta

Közéleti magazinműsor, mely témái között megtalálható az utazás, a film, a színház, az irodalom és a zene is. Szót ejtünk mindennapi jogi és gazdasági kérdésekről, hasznos és közérdekű információkról, mindenről, amiről érdemes hallani. Hétköznapi tudás érdekesen, sokszínűen. Minden adásban vendégeink a téma képviselői, ismert személyiségek, színészek, zenészek. Műsorvezető: Farkas Krisztina, Szani Roland

Adás: hétfő–péntek 18.30

Paletta: Vajon milyen programokat lehet szervezni ősszel családilag?

Milyen programokat szervezzünk a családdal ősszel? Mi volt a szenzációja a Virág Judit Galéria őszi aukciójának? Továbbá Csondor Kata énekes új zenekara. Ezek voltak a keddi Paletta témái.

Paletta: A tengerentúlról is érkeznek sajtok a Nemzetek Sajtfesztiváljára

25 ország közel félezer sajtkülönlegességét kóstolhatják meg hazánk legnagyobb sajtünnepén. Kolonics emlékfutás lesz október 23-án. Görbe tükör a mai magyar valóságról a FOMO című új magyar film.

Paletta: Megnyílik Magyarország legkomplexebb játszótere

A Paletta pénteki adásában Magyarország legnagyobb játszóteréről, a jiu jitsu győztes Szalay testvérpárról és a Lovas István Társaságról esett szó.

Paletta: Radics 20 – Húsz éves a Radics Béla Emléktársaság

A csütörtöki Palettában a Vidám kísértetről, a Radics Béla Emléktársaságról és Zoltán Erika nagykoncertjéről esett szó.

Paletta: Lázár Ervin Program – Esélyegyenlőség a kultúrában

A Paletta szerdai adásában a 7. Kürtőskalács Fesztiválról, a Lázár Ervin Programról és a Macskafogó musicalről tudhattunk meg érdekességeket.

Paletta: Vadonvilág – Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában

Paletta című műsorunk vendégei az emlőrák megelőzésének jelentőségéről, a Vadonvilág film létrejöttéről és a Cserháti Zsuzsa Emlékestről beszélgettek a műsorvezetővel.

Paletta: Munkával, kerékpározással és táncolással indult a hétfő

2019.10.07.

Indul egy újabb hét, indul egy újabb Paletta: ma például belemerülünk a HR-esek világába, bringázunk egyet a Balaton körül és táncolunk a rekorder Fricska táncegyüttessel.

Paletta: Bemutatták a „Trianoni békediktátum története” című sorozat első kötetét

A mai Palettában a „Trianoni békediktátum története” című sorozat első kötetéről, Tóth Ferenc műrepülő világbajnok sikereiről és a belső építészet jelentőségéről esett szó.

Paletta: Hétvégén Beatles Fesztivál Budapesten

1885-be repít minket vissza a Millennium Háza a Városligetben, hétvégén rendezik az első magyarországi Beatles Fesztivált és magyar színházi siker Bresztben, részletek a csütörtöki Palettában.

Paletta: Gájer Bálint is fellép a hétvégi Jazzy Fesztiválon

2019.10.02.

A hónap második Palettáját egy kiállítással indítottuk, de betekintettünk a bélyegek világába és a hétvégi Jazzy Fesztivál programjaiba is.

Paletta: Király Levente filmjét díjazták Nápolyban

2019.10.01.

Nápoly védőszentjének díját kapta a Piedone nyomában című film. Király Levente a nápolyi díjátadóról tartott élménybeszámolót a Palettában.

Paletta: Magyar karatés a világ 100 legjobbja között

2019.09.30.

A hétfői Palettában az ötvösművészet, a karate és a rock kapott főszerepet.