2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Radar 23:30

Paletta

Paletta: Elveszve az egri borok világában

A világ egyik legrangosabb borversenyén, a Decanter World Wine Awardson a St. Andrea Nagy-Eged dűlő Grand Superior 2017-es Egri Bikavér bor 97 pontot elérve, Best in show díjat nyert és ezáltal bekerült a világ 50 legjobb bora közé.

  • Paletta: Elveszve az egri borok világában

A versenyt a 18. alkalommal rendezték meg, több mint 18 ezer tétel érkezett 56 országból, több mint két hétig zajlott a vakkóstolás a világ legnevesebb borszakértői által, csaknem 170 főből állt a zsűri.

A Paletta stúdiójában Ifj. Lőrincz György, a St. Andrea Szőlőbirtok borásza.

 

További téma:

A fogathajtás az egyik legrégebbi múltra visszatekintő sport

A stúdióban Farkas József fogathajtó. Adásunkból kiderül, hogy a fogathajtás történetében először kerül Hollandiában megrendezésre Kettesfogathajtó Világbajnokság és erre a versenyre készül Dobrovitz József tanítványa.

Balázs Pali 53 éves 

Az énekes a Paletta stúdiójában beszélt a múltról, jelenről és a jövőről, valamint természetesen a most megjelent új albumáról is. 

Teljes adás: 

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!