2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Paletta: A legfinomabb gulyásleveseket lehet megkóstolni Kakucson

Nemzeti gulyás és sörfesztivált rendzenek a hétvégén a Pest megyei Kakucson. A rendezvényen mintegy 40-50 csapat indul és mindenki elkészíti az általa legjobbnak gondolt gulyást, a bírálatot pedig komoly szakmai stáb fogja elvégezni. A Paletta vendége volt Hörömpő István főszervező és Ambrózi Zoltán séf.

  • Paletta: A legfinomabb gulyásleveseket lehet megkóstolni Kakucson

Adásunk első felében Spigiboy, vagyis Spiegelhalter László volt a vendégünk, akinek a közelmúltban átadták a The Day of the Legends díjat. A beszélgetés során arról is szó esett, hogy Wolf Kati és Spigiboy úgy döntött, hogy feldolgozzák a Beatrice Gyere, kislány, gyere című dalát.

Teljes adás: 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!