2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Paletta: Újra összeáll Magyarország legnagyobb zenekara

  • Paletta: Újra összeáll Magyarország legnagyobb zenekara

Eléggé felkapott lett a rollerezés, főleg az elektromos rollerezés az elmúlt években – a fővárosban, nagyobb városokban és akár nagyobb cégeknél dolgozók is előszeretettel pattannak fel rá – Róth Csaba elektromos roller szakértő volt Szani Roland vendége.

A folytatásban a kétkereket négykerékre cseréltük. Az autóversenyző leszek táborról hazánk egyik legsikeresebb pilótáját Rácz István főszervezőt kérdezte a Paletta műsorvezetője.

Újra összeáll Magyarország legnagyobb zenekara – a City Rocks 2021-ről Gajda Ferenc és Révész Zsolt mesélt kulturális magazinunkban.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!