2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Paletta

Paletta: Webtér a művészetnek

Létrejött a világ első virtuális kiállítóterme, a VIKI Palota, egy olyan egyedülálló 3 dimenziós virtuális galéria, amely lehetővé teszi a művészek és műkedvelők találkozását egy helyen, térben és időben. A Paletta vendége volt Illés Renáta, a VIKIPalota ügyvezetője és Szentpéteri Tóth Márta festőművész.

  • Paletta: Webtér a művészetnek

 

További témáink:

A Kilépő

Sikert sikerre halmoz A Kilépő című film. Az alkotással új műfajt kívántakteremteni az alkotók, ez pedig a pszichedelikus thriller monodráma. A stúdióban Dr. Százados Miklós rendező és Baraczka Gergő, a film egyik forgatókönyvírója.

Csoda a világ

Új dal és lemezbemutató est. A Paletta vendége Klajkó Szandra előadóművész és Csutorás Bánk előadóművész.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!