2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Paletta

Paletta: Képes album jelent meg az olimpikonok tiszteletére

Elugrottunk Magyarpolányba: két amatőr színésszel beszélgettünk, akik idén is játszanak a magyarpolányi Passióban. Egyedi album kiadásával tisztelegnek az olimpikonok előtt. Az albumban vévig veszik a sportolókat és egyedi kulisszatitkok tatláhatók benne olvasmányos formában különböző cikkekkel és képekkel tarkítva. Egyre többet látni, olvasni és hallani a bolygótudatos életről, amelyhez a tudatos, ökobarát tisztítás is hozzátartozik. Mi a különbség a bio és a öko termékek között? Erről is beszélget vendégével Szani Roland műsorvezető a pénteki Palettában.

  • Paletta: Képes album jelent meg az olimpikonok tiszteletére

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!