2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Paletta

Paletta: Badár és Szőke, akiknek nem volt szabad megbolondulni

Szépen gyűlnek a magyar érmek a tokiói olimpián. Érkezett is a Palettába két "olimpikon", akik most nem a sportban aktuálisok, hanem leginkább a színpad és a filmek világában. A mai Palettában Szőke Andrással és Badár Sándorral beszélgettünk, akik sportolóként is feltűntek egy-egy jelenetben az elmúlt sok-sok évben, amióta azzal foglalkoznak, hogy filmet készítenek, stand up-oznak vagy különböző helyeken megjelennek. És elkészült a legújabb filmjük. Hogy miről van szó, azt kiderül a mai Palettából.

  • Paletta: Badár és Szőke, akiknek nem volt szabad megbolondulni

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!