2021. július 27.,
kedd, Olga, Liliána napja

Íme, a bocsánatkérés a HírTV-n történt nácimosdatásért

2020. június 2., kedd 21:55

Mint ismert, Karácsony Gergely újfent bojkottot hirdetett a HírTV ellen, mert szerinte februárban a kitörés napi riportban Híradónk nácikat mentegetett. A főpolgármester közölte, addig nem nyilatkozik nekünk, ameddig bocsánatot nem kérünk. Nos, Dezse Balázs kapott az alkalmon és a Keménymag legújabb adásában akitől, sőt amitől csak lehetett bocsánatot kért, ez természetesen a kamera is rögzítette. A PestiSrácok újságírójának lépésen felbuzdulva a közéleti B-közép további tagjai, Apáti Bence, Jeszenszky Zsolt és Velkovics Vilmos, úgy döntött, eljött az ideje annak is, hogy a HírTV nevében bocsánatot kérjenek azért a botrányos kijelentésért, ami az egyik legnácibb mondat volt, ami hallható volt csatornánkon és történetesen Karácsony Gergely száját hagyta el.

Ahogy enyhültek a koronavírus-járvány miatt elrendelt kijárási korlátozások, úgy tette fel Karácsony Gergely a régi lemezt és a HírTV kitörés napi riportja miatt újfent bojkottot hirdetett a televíziónk ellen arra hivatkozva, hogy állítása szerint Híradónk nácikat mentegetett. Pedig, ha már nácimentegetés, akkor emlékezetes, hogy Karácsony Gergely még főpolgármester-jelöltként 2019. február 5-én a HírTV Magyarország élőben című műsorában egyértelműen kijelentette, hogy nem tartja nácizmusnak, ha valaki zsidó képviselőket listázna. A Párbeszéd politikusa akkor azt mondta, a jobbikos Gyöngyösi Márton csak egy rossz mondatot használt, ami még nem jelent nácizmust.

A HírTV most elnézést kér, amiért ilyen nácimosdatás történt a Hír Televízióban

– hangzott el adásunkban.

De a bocsánatkérés nem állt meg itt, ugyanis televíziónknak azért is sajnálkoznia kell, hogy olyan fotót is bemutattunk, amelyen egy SS egyenruhába öltözött fiatalemberrel együtt pózol Karácsony Gergely.

A kép azért is érdekes, mert a jelenlegi főpolgármester a közösségi oldalán a Deák téri kettős gyilkosság áldozataira emlékezőket is lenácizta.

Az Index, a 444 és a többi balliberális portál döbbenetes módon hamisította meg a valóságot, hiszen azért nácizni szurkolókat, mert gyászolnak és fekete ruhában mennek ki megemlékezni, ez őket nagyon megrettenti, ezért lenácizzák ezeket a srácokat, miközben látjuk, hogy az Egyesült Államokban egy etnikai jellegű konfliktus miatt emberek tízezrei vonulnak az utcára, templomokat gyújtanak fel, fosztogatnak– hívta fel rá a figyelmet Apáti Bence.

Jeszenszky Zsolt hozzátette, azt pedig lelkesen üdvözlik, az összes balliberális médiumnak ismét sikerült alulmúlnia önmagát.

Teljes adás:

HírTV