2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Keménymag

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Beragyogta a szivárvány a fővárosi Kossuth teret. A Parlament előtt tüntettek a pedofilellenes törvény ellen. A demonstrálók szerint a kormány össze akarja mosni a gyermekekkel szembeni erőszakot az LMBTQ közösséggel. Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese és Filep Dávid, A kopasz oszt vloggere tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

Apáti Bence a téma kapcsán megjegyezte, a közelmúltban egy 13 éves homoszexuális fiú végzett magával, és – tette hozzá – ennek a gyereknek a halálával azóta is „kufárkodnak”.

A Magyar Nemzet főmunkatársa elmondta, az a narratíva terjed, ha nem engedik be az óvodákba, az iskolákba az LMBTQ-tartalmakat, akkor minden kamasz, aki érez magában homoszexuális vágyat, akkor az öngyilkos lesz.

A tüntetés kapcsán pedig jogfosztásról, elnyomásról beszélnek, valamint fel vannak azon háborodva, hogy az óvodákba, az iskolákba nem mehetnek be, ami állítólag eddig rendszeres volt, de szó sincs arról, hogy el lennének nyomva

– mutatott rá.

Filep Dávid folytatva Apáti Bence gondolatait hozzáfűzte, valóban arról van szó, hogy itthon bárki szabadon tüntethet, sőt a hétfői demonstráción gondoskodva figyeltek rájuk a rendőrök, hogy még véletlenül se essen bajuk, majd

felállnak a színpadra és arról beszélnek, hogy „Úristen, velük mi történik”.

Velkovics Vilmos azon felvetésére, hogy Alföldi Róbert színész, rendező a Facebookon éles kirohanást intézett a pedofiltörvény módosítása miatt, M. Kovács Róbert felvetette, a mai liberális színházi világban már lehetséges, hogy aki heteroszexuális, az a kisebbséghez tartozik.

Abszurdum, hogy Alföldi van felháborodva, hiszen erről szól a munkássága, hiszen még, amikor a Nemzeti Színház igazgatója volt, akkor is minden egyes darabjába valahogy bekerült a szexualitás és utána ő van felháborodva, hogy bizonyos darabjaira nem mehetnek majd be diákok

- egészítette ki Apáti Bence. 

Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa? Ezt tudná megállítani ez a törvény, ami ellen most itt tüntetnek. 

– tette fel a kérdést a 888.hu főszerkesztő-helyettese.

Teljes adás:

 

 

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 08.

Legfrisebb híreink

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!