2021. 09. 28. Kedd Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Karácsony: Budapest nem tűri a rasszista uszítást

Budapest nem tűri a rasszista uszítást - ezt írta Karácsony Gergely főpolgármester a Facebook-oldalán a Mi Hazánk tegnapi felvonulására reagálva.

A főpolgármester bejegyzésében úgy fogalmazott: sem itt, sem máshol nincs helye ennek a szottyos gyűlöletnek. Szerinte a hatóságnak azt kell megakadályoznia, hogy nácik dúlják fel a város rendjét.

A Mi Hazánk a múlt hét pénteki Deák téri kettős gyilkossággal kapcsolatban kegyeleti megemlékezést szervezett az Országos Roma Önkormányzat székháza elé, ahonnan a tömeg a Deák térre vonult.

Kapcsolódó anyagok:

Tiltakoznak a romák

Rendőrségi tiltás ellenére is megemlékezést tart a Mi Hazánk

Forgács István: Romaközösségeken belül is vitát generált a Deák téri késelés

Csendőrséget hozna létre a Mi Hazánk Mozgalom

„Ezért nem engedik be a cigányokat a szórakozóhelyekre!”

Egy hónapra letartóztatták a Deák téri kettős gyilkosság gyanúsítottjait

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Magyar-horvát infrastruktúra-fejlesztés

Fejleszteni kell a Magyarországot Horvátországgal összekötő infrastruktúrát, mert a határ menti együttműködés dinamikusabbá tétele elősegíti a gyors újraindítást - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Nagykanizsán. 2021. szeptember 28.

Az Országgyűlés folytatja munkáját

Az inflációról és az ellenzéki előválasztásról is beszéltek ellenzéki képviselők napirend előtt az Országgyűlésben. 2021. szeptember 28.

Megkapta Biden a harmadik oltást

Az amerikai TV társaságok kamerái előtt vette fel a harmadik, koronavírus elleni vakcinát az amerikai Egyesült Államok elnöke. 2021. szeptember 28.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!