2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Belföld

Karácsony Gergely újra bojkottálja a Hír Televíziót

Újra bojkottálja Karácsony Gergely a Hír Televíziót. A főpolgármester még februárban hirdetett bojkottot, miután azt állította, hogy a kitörés napi riportunkban a nácikat mentegettük. Ugyanakkor az eseményekről korrekten tudósítottunk. A főpolgármester azóta többször megszegte a kizárólag ellenünk meghirdetett hallgatást, most viszont nem válaszolt a nagykörúti kerékpársávokra vonatkozó kérdésünkre.

  • Karácsony Gergely újra bojkottálja a Hír Televíziót

Trükközik a rezsitámogatással Karácsony Gergely-erről ír a Magyar Nemzet. A lap emlékeztetett, hogy a főpolgármester kampányígéretében 20 ezer forintos rezsitámogatást ígért a távhőt használó nyugdíjasoknak és rászorulóknak, azonban nem lehet látni, hogy ezt hogyan kapják meg az érintettek. A Magyar Nemzet kiemelte, a költségvetésben erre elkülönített 200 millió forintos keretösszeget a volt SZDSZ-es Győri Péter által vezetett hálózat Alapítványnak utalná át a főpolgármester.

A fővárisi Fidesz frakció szerint azonban a Karácsony által ígért juttatást lehetetlen kivitelezni, mert akkor csak tízezer forint jutna egy háztartásra.

Láng Zsolt hozzátette, hogy ezt a 2000 forintot is csak szeptembertől utalják, ami összesen nyolcezer forintot jelent az évben, a megígért húszezer helyett. Az ügyről kérdeztük volna Karácsony Gergelyt is, azonban a főpolgármester újra bojkottot hirdetett televíziónk ellen. A városvezető már februárban is megtette ugyanezt, amit azóta többször is megszegett. Az átláthatóságot és sajtószabadságot rendszeresen hangoztató politikus most újra nem válaszolt kérdésünkre.

A főpolgármestert megkérdeztük arról is, hogy véglegesek maradnak-e a Nagykörúton és az Üllői úton felfestett kerékpársávok, de arra sem kaptunk választ.

Karácsony Gergelytől azt sem tudtuk meg, hogy meddig halasztja a Lánchíd felújítását, ami a szakértők szerint legfeljebb két évet bír ki ebben az állapotban. A felújítás csúszása pedig tovább növeli a kivitelezés költségeit.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!