2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Keménymag

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak.

  • Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

„Van egy kisvideónk, miután a németek rajtunk gyakorolták a toleranciafeleslegüket és a willkommen kultúrát. A migránsokat plüssmackókkal várták, minket pedig rendőrökkel és egy kis testüreg motozással, de remélni lehetett, hogy különösebb incidens nélkül lezajlik mondjuk a magyar himnusz. Hát, nem így lett”

-        vezette fel a témát Velkovics Vilmos.

„Én voltam Bukarestben a legutóbbi meccsen. (…) Az a túra nem volt olyan kemény, mint ez a német túra. Körbevették a magyarokat, cseszegették őket folyamatosan. (…) Nem engedték, hogy vonuljanak, miközben bármelyik országban, ha megrendezésre kerül egy meccs, ott engedik a vonulást”

-        mondta Apáti Bence.

„Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető ebben az egész történetben”

-        reagált M. Kovács Róbert.

„Abszolút igaza van Robinak, ez már egy szokásos dolog”

-        jegyezte meg Gav Duncan.

Hír TV

További epizódok

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.
Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!