2021. 10. 28. Csütörtök Simon, Szimonetta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Keménymag

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak.

„Van egy kisvideónk, miután a németek rajtunk gyakorolták a toleranciafeleslegüket és a willkommen kultúrát. A migránsokat plüssmackókkal várták, minket pedig rendőrökkel és egy kis testüreg motozással, de remélni lehetett, hogy különösebb incidens nélkül lezajlik mondjuk a magyar himnusz. Hát, nem így lett”

-        vezette fel a témát Velkovics Vilmos.

„Én voltam Bukarestben a legutóbbi meccsen. (…) Az a túra nem volt olyan kemény, mint ez a német túra. Körbevették a magyarokat, cseszegették őket folyamatosan. (…) Nem engedték, hogy vonuljanak, miközben bármelyik országban, ha megrendezésre kerül egy meccs, ott engedik a vonulást”

-        mondta Apáti Bence.

„Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető ebben az egész történetben”

-        reagált M. Kovács Róbert.

„Abszolút igaza van Robinak, ez már egy szokásos dolog”

-        jegyezte meg Gav Duncan.

Hír TV

További epizódok

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 08.

Legfrisebb híreink

Kiképzésen a Gripen-pilóták

A kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis Gripen pilótái október 25-e és 28-a között, gyakorló repüléseket hajtanak végre.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!