2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Domonkosok Magyarországon

Következik:

Napindító 04:00

Külföld

Brazília egydózisú kínai vakcinát vesz

60 millió egydózisú kínai vakcinát vásárol Brazília a koronavírus-járvány ellen. A "Convidecia" nevű oltóanyagot a kínai "CanSino Biologics" cég fejlesztette ki, amely kapcsolatban áll a kínai hadsereggel. A tervezett megállapodás szerint a harmadik és a negyedik negyedévben kapná meg a 60 millió vakcinát a latin-amerikai ország. Brazíliában egy nap alatt ismét több mint 80 ezer új fertőzöttet regisztráltak. A világon az Egyesült Államok után a latin-amerikai ország vesztette el legtöbb lakosát - eddig mintegy 490 ezren haltak meg a koronavírus-járványban

  • Brazília egydózisú kínai vakcinát vesz

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!