2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Adás

Vezércikk

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

A változások, amelyek több mint négymillió embert érintenek + viddeó

Ebben a konstrukcióban mindenki nyert - jelentette ki Szilágyi Demeter, a BKK igazgatósági tagja, józsefvárosi Fidesz-képviselő a Napi aktuálisban annak kapcsán, hogy március 1-jétől egyszerűsíti és olcsóbbá teszi közösségi közlekedést a péntektől életbe lépő új tarifarendszer.

Vezércikk

Vezércikk: Orbán Viktor „elszigetelődését” megint diplomáciai nagyüzem bizonyítja + videó

A magyar kormányfő már megint annyira elszigetelődött, hogy másfél hét alatt csak a V4-es partnereivel, a legnagyobb európai NATO-haderő felett diszponáló török elnökkel és az Egyesült Államok 45. elnökével találkozik. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
Napi aktuális

Juhász Hajnalka: Van egy határ, amit nem lehet megengedni + videó

A női közéleti szereplők nem szoknyák! - így reagált Juhász Hajnalka a KDNP képviselője arra, hogy Fekete-Győr András momentumos politikus szerint a hatalom két bukott nő szoknyája mögé bújt a kegyelmi ügy során.
Napi aktuális

Nógrádi György: Macron az utolsó ciklusát tölti, bármit mondhat + videó

Vérfagyaszó mondatok hagyták el Emmanuel Macron francia elnök száját, miszerint akár NATO-csapatok bevetését is indokoltnak látná Ukrajna területén. Az Ukrajnában dúló háború és a közel-keleti válság kapcsán vendégünk volt Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.
Külföld

Csak árnyéka önmagának a Hamász által elsőként megtámadott kibuc + videó

A Napi aktuálisban kapcsoltuk Grósz Andort, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnökét, aki küldöttségével együtt hivatalos látogatáson Izraelben tartózkodik.
Napi aktuális

Dúró Dóra csöndre inti a baloldalt a gyermekvédelmi ügyekben + videó

A gyermekvédelem ügyében a legkebesebb hitelessége a baloldalnak van - jelentette ki Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese csütörtök este a HírTV Napi aktuális című műsorában. 
Napi aktuális

Sorra esnek ki a csontvázak az I. kerületi önkormányzatnál + videó

Büntetőfeljelentést tesz a Budavári Fidesz egy, a főváros I. kerületét érintő túlárazott szerződés miatt. A Napi aktuális vendége volt csütörtök este Böröcz László, a Budavári Fidesz elnöke, polgármesterjelölt.
Belföld

Pikó András polgármestersége ideje alatt mindössze 200 bérlakás lett felújítva Józsefvárosban + videó

A polgármester korábban 1200 új lakás felújítására tett ígéretet, de ebből még saját bevallása szerint is csak a töredéke valósult meg.
Napi aktuális

Az intézeti gyógyszerellátást a kórházakban „projekttársaságok” veszik át + videó

Megjelent a kormányrendelet az egységes intézeti gyógyszertári szolgáltatásról. Az átszervezés lényegéról Hankó Zoltán, Magyar Gyógyszerészi Kamara elnöke beszélt csütörtök este a Napi aktuálisban. 
Külföld

Megszületett az EP-állásfoglallás és a felszólítás az ukrajnai háború kapcsán, békéről szó sem esik

Felszólították az uniós országokat, hogy haladéktalanul kezdjenek párbeszédet a védelmi ipari vállalatokkal, hogy biztosítsák a lőszerek és rakéták gyártását és szállítását Ukrajnának.
Belföld

Közel öt év után ítélet született a Hableány kártérítési perében + videó

A bíróság 1,8 milliárd forintot tartott megalapozottnak, amelynek a megfizetésére kötelezik a hajótársaságokat.
Belföld

Új jogszabály a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról + videó

Március elsején kezdődik az alkalmazása az új, szigorított idegenrendészetű törvénynek. Rétvári Bence szerint a cél, hogy migránsok még vendégmunkásként sem érkezhetnek Magyarországra.
Radar

Radar - Korábban kezdődött a medvehagymaszezon + videó

A jó időnek köszönhetően idén mintegy két héttel korábban kezdődött a medvehagymaszezon. Az ország legismertebb termő területének számító Mecsekben ilyenkor hatalmas medvehagyma-szőnyegek terítik be az erdőt.
Radar

Radar - Senki sincs biztonságban + videó

Kiberestet tartott február 27-én a Teve utcai épületében a rendőrség. A cél az volt, hogy az állampolgárok figyelmét hívják fel a kibercsalásokra és segítsenek azok kivédésében.
Külföld

Brüsszel felgyorsította a befagyasztott uniós támogatások feloldását Lengyelországnak + videó

A korábban befagyasztott forrásokat Donald Tusk-ék kormányra kerülése után oldották fel.
Paláver

Paláver: „Vásárhelyi Jánosnak és minden pedofilnak a börtönben kéne megrohadnia” + videó

Dühösen nyilatkozott Lázár János építési és közlekedési miniszter a kegyelmi ügyről és a pedofil-bűncselekményekről. Egyebek között ebben a témában is várta a hallgatóság véleményét Kroó Zita a HírFM stúdiójában.
Belföld

A baloldali pártok múltját számos pedofil bűncselekmény szennyezi, ők mégis a kormányt támadják a bűnökért + videó

Az MSZP, a DK, a Momentum és a Párbeszéd is csatlakozott ahhoz a körhöz, amely a kegyelmi ügy után tiltakozni kezdett a pedofília ellen. A Fidesz frakcióvezetője szerint ez álságos, ugyanis a baloldalon az elmúlt évtizedekben megannyi pedofil, vagy pedofilgyanús eset történt.
Belföld

Lázár János: Kezdődik az elmúlt évek legnagyobb rezsicsökkentése

Új időszámítás kezdődik március 1-jével a magyar közlekedésben: a legnagyobb rezsicsökkentést hajtják végre, a tarifarendszer változtatása több mint 4 millió ember életét teszi könnyebbé, jobbá - mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.
Külföld

Macron valóban komolyan gondolta a katonák küldéséről mondott szavait, ezt meg is erősítette

Emmanuel Macron francia elnök csütörtökön kijelentette, hogy az ukrajnai háborúban javasolt nyugati részvétellel kapcsolatos "minden egyes szava kimért, átgondolt és megfontolt" volt.
Kék hírek

Beteg gyereket molesztált – őrizetbe vették

A gyermek anyja tette meg a feljelentést.
Belföld

Lázár János dühös, hogy a bicskei pedofilügyet nem torolták meg kellőképpen

"Vásárhelyi Jánosnak a börtönben kellene megrohadnia és minden pedofilnak. Kónya Endrének is a börtönben, nem a presbitériumban volna a helye" - jelentette ki Lázár János építési és közlekedési miniszter csütörtökön a bicskei üggyel kapcsolatban.
Belföld

Nem rejti véka alá politikai véleményét Szörényi Levente

A magyar beatzene apostolát Kacsoh Dániel faggatta több kül- és belpolitikai témában is.
Kék hírek

Elfogták egy nőket prostitúcióra kényszerítő csoport tagjait Hódmezővásárhelyen

Elfogták Hódmezővásárhelyen egy csoport tagjait, akik arra kényszerítettek nőket, hogy prostituáltként dolgozzanak külföldön - közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

Legfrissebb híreink

Komoly büntetést kapott Mészöly Géza

Komoly büntetést kapott Mészöly Géza

Mészöly Géza, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője csütörtökön egy plusz két hónapos eltiltást kapott a debütáló mérkőzése utáni sajtótájékoztatón tett "rasszista tartalmú nyilatkozatáért".
Tarlós István: Karácsony Gergely elhajtotta a bicskei pedofilügy támogatást kérő áldozatait + videó

Tarlós István: Karácsony Gergely elhajtotta a bicskei pedofilügy támogatást kérő áldozatait + videó

2011-ben a főváros akkori vezetése, feljelentést tett a rendőrségen a Bicskén történtek miatt - erről beszélt Tarlós István az ATV-ben. A korábbi főpolgármester emlékeztetett: pár évvel ezelőtt a sértettek Karácsony Gergelyhez fordultak, de a városvezető nem indított vizsgálatot. Közben döntött a bíróság: rács mögött marad a bicskei gyermekotthon egykori igazgatója.

Radar

Belföld

Kovács Péter: Karácsony Gergelyben legyen annyi tisztesség, mint a köztársasági elnökben + videó

Szabó Tímea szerint nevetséges, hogy a főpolgármestert lemondásra szólították fel a Lánchíd-botránnyal kapcsolatban, mert - szerinte - Karácsony Gergely a legnagyobb fokú zöldítést hajtotta végre az elmúlt négy évben.
Sport

Paul Pogba négyéves eltiltást kapott

Doppingolásért négy évre szóló eltiltást kapott Paul Pogba, a Juventus francia válogatott labdarúgója. Az ítéletet csütörtökön tette közzé az illetékes olasz sportbíróság.
Belföld

Jogerős: Nem bocsátható feltételes szabadlábra a bicskei gyermekotthon pedofil ex-igazgatója

A Fővárosi Törvényszék büntetés-végrehajtási bírája a február 29-én megtartott meghallgatás eredményeként nem bocsátotta feltételes szabadságra a volt gyermekotthoni igazgatót.
Külföld

Tucker Carlson bevásárlással "provokált" + videó

Nemrég még Putyinnal interjúzott, most az orosz boltok polcairól mazsolázott, hogy megtudja: az USA vagy Oroszország drágább?
Sport

Szrdjan Blagojevics: Nehéz lesz, de ezt is túl fogjuk élni

A vezetőedző kritikájában a két nehéz mérkőzés közötti rövid idő kiosztását kifogásolta.
Külföld

Putyin: Nukleáris konfliktushoz vezethet, ha a NATO csapatokat küld Ukrajnába + videó

Az orosz elnök Macron francia elnök legutóbbi meredek kijelentésére reagálva utalt az atomháborúra.
Belföld

Szijjártó Péter: Magyarország széles körű együttműködést indít Csáddal a régiós stabilitás erősítése céljából

Hazánk így kitart amellett, hogy a fegyverszállítások helyett Ukrajnában is mielőbb a béketárgyalásokra kellene fókuszálni.
Debrecenben fogtak el egy svájci bűnözőt + videó

Debrecenben fogtak el egy svájci bűnözőt + videó

Elfogtak egy Debrecenben bujkáló 29 éves svájci férfit, aki több mint 5 és fél éves börtönbüntetés elől szökött meg hazájából - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!