2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Soroló

Következik:

Hírek 00:00

Európai híradó

Európai híradó: A magyar kormány szerint az Európai Uniónak változtatnia kell az energiaárakkal kapcsolatos politikáján

Európában felsejlett az energiaválság rémképe - hazánk az Európai Bizottságot is hibáztatja, ezért a V4-ek javaslatot tesznek majd a következő csúcstalálkozón a kialakulófélben lévő krízis megakadályozására. Erről is szó volt az Európai híradóban. Házigazda: Gantner Barnabás.

Az európai uniós állam és kormányfők szlovéniai csúcstalálkozója azonban a Nyugat-Balkáni térség Európai Uniós csatlakozásáról szólt. Hazánk támogatja ezen államok minél gyorsabb integrációját, azonban a folyamattal kapcsolatban konkrétumok megint nincsenek. David Sassoli, az Európai Parlament elnöke arra figyelmeztetett, a túlzott lassúság azt eredményezheti, hogy az EU a Nyugat-Balkánt stratégiai szempontból elveszítheti.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Európai híradó: A német sajtó torz képet fest hazánkról

A német sajtó alaptalan állításokra hivatkozva, méltatlan hadjáratot folytat Magyarország ellen. Ezt állítja egy német liberális politikus, Gerhard Papke. 2021. november 27.

Európai híradó: Rezsiharc és klímavédelem

Az Európai híradóban Zöldhegyi Katalin beszélgetett Tóth Edina fideszes EP-képviselővel. 2021. november 20.

Európai híradó: Migránsválság a lengyel-belarusz határon!

Fehéroroszország szándékosan vezeti neki a lengyel határnak a migránsokat - erről beszélt az Európai híradónak egy lengyel európai parlamenti képviselő.  2021. november 13.

Top10 - Térjünk a lényegre!

Legfrisebb híreink

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!