2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Csörte 23:20

Címlap

Címlap: Bangóné azt hiszi az emberek könnyen felejtenek

Elindult a HírTV legújabb műsora. Hétfő este Novák Katalin és Bangóné Borbély Ildikó vitáját elemezték szakértőink.

  • Címlap: Bangóné azt hiszi az emberek könnyen felejtenek

Novák Katalin és Bangóné Borbély Ildikó ELTE-n folytatott vitáját elemezték a HírtV legújabb műsorában, melyben minden hétfőn az újságok és internetes portálok legfrissebb címlap híreit elemzik és értelmezik szakértőink. Ahogy azt a legtöbb hírportál megírta, Bangóné súlyos vereséget szenvedett. A téma pedig a Fidesz családpolitikája volt.

Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője azt mondta Bangóné azt hiszi az emberek könnyen felejtenek, mivel a szocialisták családpolitikája általános osztogatásra épült. Mindenkinek járjon, mindenféle feltétel nélkül pénz. Ezzel szemben pedig a Fidesz feltételekhez köti támogatásait. Azért hívják családvédelmi akciótervnek, mert van mögötte egy stratégia. Bizonyos évi munkaviszonyt kérnek, mivel munkaalapú társadalmat építenek. Ezzel szemben a baloldalon a liberálisok és a szocialisták rendszeresen olyan értékeket támogatnak, amik a halál kultúrájához tartoznak.

A műsorban elhangzott, hogy bár sok lap szerint hiba volt épp Bangónéval összeültetni Novák Katalint, akárkit küldtek volna el a az ELTE jogi karán rendezett fórumra, a vita hasonlóképp zárult volna.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!