2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Kék hírek

Összeomlottak a szülők: elhunyt 2 éves angyalarcú kislányuk

A rendőrség egyelőre még vizsgálja, mi okozta a családi perpatvart. Az édesanya szíve összetört egyetlen gyermeke elvesztése miatt.

Hatalmas vita kerekedett egy család otthonában Maine államban. Rengeteg a megválaszolatlan kérdés a tragédiával kapcsolatban, de egy azonban biztos: rég megbánták a fiatal felnőttek, hogy ennyire elvetették a sulykot.

Adrew Huber-Young kislányával és a testvére társaságában töltötte az idejét. Ám a két férfi olyan szinten összeveszett, hogy fegyvert rántottak egymásra és lövöldözni kezdtek. Még a 2 éves Octavia Huber-Youngra sem voltak tekintettel.

A kereszttűzben az angyalarcú kisbabát is eltalálta egy lövedék, ami a halálát okozta. Emellett mindkét férfi megsérült, őket kórházba szállították.

Úgy tudni, az egyik szomszéd hívta ki a rendőrséget, amikor két férfi kiabálására, majd fegyverropogásra figyelt fel. Azt is elárulta, hogy ezután egy nő sikítását is hallani lehetett. A kisgyermek édesanyja, Samantha Higgins a Crime Online-nak elárulta, hogy a két férfit már kiengedték a kórházból.

- Csak annyit tudok, hogy tele volt élettel, és mindig szeretett mosolyogni és játszani. Mindig olyan akart lenni, mint a nővére.

A rendőrség őrizetbe vette a 19 éves nagybácsit, aki ellen vádat emeltek a kétéves kislány halála miatt. Az állami rendőrség azt közölte, hogy más vádak is folyamatban vannak.

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!