2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:35

Kék hírek

Bevonult a börtönbe Lagzi Lajcsi

Szerda délelőtt megkezdte börtönbüntetését Galambos Lajos zenész - számolt be a Bors. 

  • Bevonult a börtönbe Lagzi Lajcsi

Mint ismert, a zenész eredetileg február 15-én vonult volna be, akkor azonban egészségi állapotára hivatkozva halasztási kérelmet nyújtott be. Ezt végül a bíróság elutasította, így tavasszal biztossá vált: hamarosan meg kell kezdenie a rá kiszabott büntetést. Azt azonban pontosan nem lehetett tudni, mikor, és hol.

Ügyvédje a Borsnak megerősítette: Lajcsi ma valóban bevonult, méghozzá a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe. 

Korábban Kecskeméten kezdte volna meg a börtönbüntetését Galambos Lajos, de azóta eltelt két hónap, és a BV azt a szakmai döntést hozta, hogy Baracskára kell mennie. Feltehetően itt volt hely a befogadására

 – magyarázta Csontos Zsolt, Lajcsi ügyvédje.

3,6 év börtönbüntetés

Az ügyészség azzal vádolta Galambos Lajost, hogy egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezte az áramot, a vizet és a gázt, valamint megvesztegette az ellenőröket.

Tavaly decemberben lopás és egyéb bűnök elkövetésében az elsőfokú ítéletet súlyosították: Galambos Lajost a három év hat hónap börtönbüntetés mellett négy évre eltiltották a közügyektől, továbbá több mint négymillió forintot és bűnügyi költségeket kell megfizetnie. A zenész volt feleségét, Boglárkát másodfokon felmentette a bíróság a vádak alól.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható

Borítókép: Máté Krisztián

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!