2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Globál 06:45

Radar

Radar - Megszólalt Lajcsi! Igazságügyi orvosszakértőt rendel ki a bíróság

Galambos Lajos áram, gáz és víz lopási ügye már 2015 óta tart. Az ismert művész az ügy tárgyalása alatt végig ártatlannak vallotta magát. Ennek ellenére a Budapest Környéki Törvényszék, mint másodfokú bíróság december 7-én jogerősen három év hat hónap szabadságvesztésre ítélte a zenészt, akinek tegnap kellett volna megkezdenie büntetését, amit nem tett meg.

  • Radar - Megszólalt Lajcsi! Igazságügyi orvosszakértőt rendel ki a bíróság

Galambos Lajost, a hazai zenei élet sztárját, tegnap nem a színpadra, hanem a Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél várták a média munkatársai, de mind hiába.

Eddig meg nem erősített sajtó hírek szerint, február 15.-én szerdán kellett volna bevonulnia, és megkezdeni a rá kiszabott büntetést.

Ezzel szemben, a Blikket arról értesítette egy olvasója, hogy a trombita művészt Lovasberény közelében látta.

Mi várhat Galambos Lajosra, amennyiben nem vonul be a büntetés végrehajtási intézetbe a kijelölt időpontban?

A Budapest Környéki Törvényszék az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az elítéltnek a másodfokú, jogerős ítélet alapján szerdán kellett volna jelentkeznie büntetése letöltésére, ám a férfi védőjén keresztül január 30-án kérelmet nyújtott be, amelyben a szabadságvesztés büntetés megkezdésére halasztást kért.

A tájékoztatás szerint a halasztási kérelem elbírálása folyamatban van. Ezért Lajcsinak szerdán nem kellett a büntetés letöltését megkezdenie. 

 

 

 

 

 

 

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar -  Jelnyelven is lehet rendelni + videó

Radar - Jelnyelven is lehet rendelni + videó

A Városliget 1910-ben alapított étterme mára ikonikus hellyé vált és legendás a vendégszeretetéről hiszen a hátrányos helyzetű csoportoknak is kiemelt figyelmet szentelnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!