2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Változtatna a kilakoltatási szabályokon a polgármester

A kilakoltatási szabályokon változtatna Újbuda polgármestere. Hoffmann Tamás szerint fontos lenne, hogy a bankok előre jelezzék, ha szociálisan rászorulót készülnek kilakoltatni, mert az önkormányzatok időben segítséget tudnának nyújtani.

A politikus ezt az után mondta, hogy tegnap egy 93 éves asszony került volna utcára, de az otthonvédők ezt megakadályozták. Hoffmann szerint ha időben tájékoztatták volna őt a bankok, akkor lett volna idejük megoldást találni az asszony lakhatási gondjaira, de még így is aznap fel tudtak ajánlani neki egy ideiglenes helyet.

„Felháborítónak érzem az ügyet, hiszen a hölgy 93 éves, és én azt hiszem, hogy azok a bankok vagy pénzintézetek, szégyellhetik magukat, akik hozzájárulnak egy ilyen idős, magát már önállóan valószínűleg eltartani nem is képes személy kilakoltatásához, ami előfordult itt, Újbudán” – mondta Hoffmann Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kocsis Máté: Fontos az emberek véleménye

Kocsis Máté: Fontos az emberek véleménye

Sorsdöntő kérdésekben állunk vitában a brüsszeli elittel, ezért fontos hogy sokan töltsék ki a nemzeti konzultációt – mondta Kocsis Máté egy pécsi lakossági fórumán.
A nap kérdése

A nap kérdése

Számított rá, hogy végül a Momentum és a DK is támogatja Karácsony Gergelyt?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!