2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Tiltott absztraktok

Következik:

Híradó 12:05

Radar

„Az arca olyan, mintha csak aludna” - megrázó interjú a verőcei hajóbalesetben elhunyt lány édesanyjával + videó

Radar című műsorunk stábja utolérte a verőcei tragédia egyik áldozatának, Berki Boglárkának az édesanyját. A nő ma reggel azonosította gyermekét, akit a Megyeri-híd lábánál találtak meg. A 20 éves lány kezét a tragédia előtt mindössze fél órával kérte meg fiatal barátja, akit a rendőrség továbbra is keres. Megrázó történet következik.

  • „Az arca olyan, mintha csak aludna” - megrázó interjú a verőcei hajóbalesetben elhunyt lány édesanyjával + videó

Ahogy láttuk, meg ahogy a patológus ott elmondta, hogy már abban a pillanatban tarkósérülésszerű dolgot szenvedett, amitől abban a pillanatban, vagy azért halt meg, mert tartós sérülést szenvedett, vagy pedig azért, mert szörnyethalt. Az arca ugyanolyan, mint volt, nagyon szép, gyönyörű, mint a baba, mintha csak aludna - így kezdte stábunknak adott interjúját Berki-Kiszel Melinda, aki a verőcei motorcsónak-tragédia előtt még beszélt lányával.

Akkor este, amikor elindultak bulizni, 19.37-kor beszéltem vele, még küldött nekem egy videót, meg egy képet, az utolsó képüket a vőlegényéről, mert én utólag tudtam meg, átküldtek egy Instagram képet, hogy 18 perccel a hajóbaleset előtt kitett egy képet, hogy megkérte a Marcell, Varga Marcell a kezét, aki ugye az osztálytársa is volt egyben, neki meg évfolyamtársa.

A háromgyermekes anyuka 10 éves kislányától tudta meg, hogy nővére eltűnt, akinek holtestét végül hétfőn találták meg a Megyeri-híd lábánál.

Az édesanya éretlenül áll a tragédia előtt. Elmondása szerint Boglárka és barátai mindig megbízhatóak voltak. A 19 éves lány most fejezte be középiskolai tanulmányait, és szeptembertől kezdte volna az egyetemet.

Úgy vigyáztak egymásra, minthogyha igazi testvérek lennének, imádtam őket, egyszerűen mindegyikükért sír a szívem, mindegyikükért - tette hozzá. 

A gyászoló anyuka feltételezései szerint a szállodahajó kapitánya aludhatott, ez okozhatta a balesetet.

Akkor is, ha egy fának, vagy egy uszadéknak ütközünk neki, vannak radarjaink, és azon látjuk, hogy minek ütköztünk neki. Ő itt keményen elmulasztotta a segítségnyújtást. Lehet, hogy akkor sem maradtak volna életben a gyerekeink, de lehet, hogy akik nincsenek meg és a vízbe fúltak, lehet, hogy őket még ki tudta volna a kapitánynak a legénysége menteni. Szóval én nagyon szeretném, ha megtalálnák a bűnöst. Tudom, hogy a gyermekemet ezzel nem fogják visszahozni, nem vigasszal, de igenis büntessék meg a bűnöst és kerüljön oda, ahol van a helye neki

- jelentette ki Berki-Kiszel Melinda.

A teljes interjú: 

Közben a rendőrség újabb közleményt adott ki az eltűntek keresésével kapcsolatban. Itt a linken megtekinthető

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!