2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Nadrágszíjjal szembesítették Magyar Pétert országjárása során + videó

Meglátott egy bőrövet, kapásból felforrt az agyvize Magyar Péternek. A jelenlévő szimpatizánsok közül többen is azt kezdték skandálni, hogy „hülye vagy”.

  • Nadrágszíjjal szembesítették Magyar Pétert országjárása során + videó

Egyre több helyen tűnik fel egy videó, amely Magyar Péter országjárásának szentendrei állomásán készült. A felvételen az látható, hogy a hallgatóság soraiban feltűnt egy hölgy a volt diplomata háta mögött, és a magasba emelt egy bőrövet – emlékeztetve arra a jelenlévőket, hogy Varga Judit nyilatkozata szerint volt arra precedens, hogy azt vágta hozzá a volt férje – , amellyel felbőszítette a Tisza Párt alelnökét, és kapott jócskán beszólást az egybegyűltek soraiból. Többen azt kezdték skandálni, hogy "Hülye vagy!”

Magyar Péter is feléfordult, és azt a kérdést szegezte többek között neki, hogy „tudja-e a hölgy, ha ennyire boldog, hogy több mint 800 betöltetlen háziorvosi praxis van Magyarországon, és több százezer magyar van napi szintű orvosi ellátás nélkül”. 

Majd arra is rákérdezett, hogy azt tudja-e a demonstráló, hogy 20 év alatt „Gyurcsány és Orbán a második legszegényebb országgá tette hazánkat”.

A nőtől Magyar végül elvette az övet, és feltehetően a párja elvezette a helyszínről.

A politikai babérokra törő férfi eközben azt javasolta neki, hogy nézze meg újra a Varga Judittal készült interjút.

A fent említett jelenet körülbelül a 9. perctől tekinthető meg:

Forrás: Mandiner

Fotó: Youtube / képernyőfotó

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal elhagyja az LMP-t

Csárdi Antal távozik az LMP-ből írja a HVG-re hivatkozva a Mandiner. A lap értesülését az LMP megerősítette, a képviselő azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó az értesülést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!