2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Lesújtó: Karácsony Gergely ígéreteinek eddig egynegyede teljesült + videó

Karácsony Gergely 10-ből 7 pontot adna az elmúlt öt évére és úgy véli, győznie kell, mert állítása szerint B terve nincs!

  • Lesújtó: Karácsony Gergely ígéreteinek eddig egynegyede teljesült + videó

Budapest első embere saját bevallása szerint nem számolta össze, hogy mennyit teljesített a 2019-es kampány-ígéreteiből. A kormánypártok főpolgármester-jelölte az elhangzottakkal kapcsolatban azt mondta: Karácsony szinte minden kérdésre csak azt válaszolta, hogy majd a következő ciklusban megoldja.

Nagyinterjút adott a Telexnek Karácsony Gergely. Ennek nagy részében kihívóját kritizálta. A főpolgármester azt állította, bár Vitézyt értékes embernek gondolja, de szerinte nem lenne alkalmas a város vezetésére.

A városvezető kihívói mellett az újságírókat is kritizálta. Azt mondta: azért nem tart több sajtótájékoztatót, hogy ne kelljen más témában feltett kérdésekre válaszolnia.

Karácsony Gergely az interjújának csak felében beszélt Budapest programjáról. A főpolgármester elismerte: több fejlesztés megvalósítása is a következő ciklusára tolódik át, és több évtizedre szóló kampányígéretekkel állt elő.

Karácsony Gergely az ígéretei többségének megvalósításához hozzá sem kezdett

- erről már Boros Bánk Levente, a Nézőpont Intézet elemzési igazgatója beszélt Vezércikk című műsorunkban.

Mi kigyűjtöttük és a kollégák kielemezték Karácsony Gergelynek az összes hozzáférhető ígéretét. S, akárhogy is forgattuk és akármilyen jóindulatúak voltunk a főpolgármesterrel kapcsolatban a Nézőpont Intézetnél, az jött ki, hogy a programpontjainak a feléhez hozzá sem kezdett. Nem az, hogy megelőző szakasz, meg amiről itt szó van, hanem hozzá sem kezdett.

Boros Bánk Levente hozzátette, a főpolgármester ígéreteinek eddig egynegyede teljesült.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!