2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Kinevezték Márki-Zay csapatának LMBTQ felelősét

Baloldali források szerint Buzinkay György lett LMBTQ jogokért felelős „tisztviselő” Márki-Zay csapatában, amire egyfajta „árnyékkormányként” próbálnak tekinteni.

  • Kinevezték Márki-Zay csapatának LMBTQ felelősét

A Pest megyei 3-as számú választókörzet – Pilis-Dunakanyar –, momentumos jelöltje lett a felelős Márki-Zay háza táján az összes LMBTQ témáért, az ő dolga a nem-átalakító műtétek propagálása, az azonos neműek házasságának és gyermekvállalásának lehetővé tétele, illetve a szokásos gender propaganda, beleértve az óvodák és általános iskolák felkeresését is. Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje február 25-én Szentendrére látogat. A Ripost értesülése szerint Buzinkay György kinevezését várhatóan itt jelentik be a nyilvánosság számára.

Buzinkayt korábban a Momentum Pride-felelőseként ismerhettük meg,

ő volt a párt arca a szivárvány-felvonulások szervezésében és propagálásában. 

 

A 32 éves Buzinkay György politikai előélete meglehetősen szerénynek mondható, a 2018-as országgyűlési választásokon Berettyóújfaluban próbálkozott, szerény sikerrel. Hosszú és kitartó kampányolás után mindösszesen 343 szavazatot sikerült összeszednie.

Buzinkay közösségi oldala szerint elkötelezett híve az LMBTQ ideológiának, számos saját maga által készített képpel, poszttal igyekszik terjeszteni nézeteit, amelyek kinevezésétől kezdve Márki-Zay politikai csapatának üzeneteit is hordozzák majd.

Az LMBTQ ideológia propagálása részeként Buzinkay György akár világsztárok bőrébe is belebújik. Az erről készült videó széles körben elterjedt a közösségi médiában.

Több videó is van.

Márki-Zay már korábban letette a voksot Buzinkay mellett, Fekete-Győr András javaslatára mellette foglalt állást a melegellenesnek kikiáltott jobbikos jelölttel, Pál Gáborral szemben.

Külön érdekesség, hogy korábban arról szóltak a hírek, miszerint Karácsony Gergely sokáig titokban tartott budai lakását Buzinkay György családjától bérli, ezt azonban a főpolgármester nem erősítette meg. 

Az azonban tény, hogy Buzinkayt két fővárosi felügyelőbizottsági tagsággal is megjutalmazták, ezekért havi 540.900 forintot kap, miközben állandó munkahellyel nem rendelkezik.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit Soroksáron

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit Soroksáron

Dulakodás közben leszúrtak egy férfit a főváros XXIII. kerületében, Soroksáron szerdán hajnalban, a férfi a helyszínen életét vesztette, az elkövetőt elfogták a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!