2023. 10. 01. Vasárnap Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Svenk 07:30

Vezércikk

Vezércikk: Kína első számú régiós beruházási célpontja lett Magyarország

Az Európai Unió hátráltatja, Kína előrelendíti a magyar gazdaság fejlődését. A Vezércikk mai vendégei arra is igyekeznek választ találni, vajon miért vagyunk az Európai Unió tagjai, ha lassan Keletről több beruházás jön ide, mint Nyugatról.

  • Vezércikk: Kína első számú régiós beruházási célpontja lett Magyarország

Főbb témák:

  • NYITÁS – Kína első számú régiós beruházási célpontja lett Magyarország
  • KÖZLEMÉNYGENERÁTOR – Ungár szerint a Momentumnak nincsenek gondolatai
  • SZÁLKA – Szúrja a liberálisok szemét a Mathias Corvinus Collegium működése

Vendégeink:

  • Filep Dávid, aki szerint egy-egy dugóban eltöltött fővárosi reggel közben két tételt el lehetne játszani Vivaldi Négy évszakából.
  • Lentulai Krisztián, aki nem bánná, ha lenne olyan ellenzéki párt, amely képes lenne megfogalmazni értelmes, életszerű gondolatokat.
  • Boros Bánk Levente, aki szerint a magyar politika sokáig megmarad kétpólusúnak, és nem lesz átjárás az oldalak között.

A teljes adás:

További epizódok

Vezércikk: Brüsszel visszaélt a hatalmával, áterőltették a krízisrendeletet

Vezércikk: Brüsszel visszaélt a hatalmával, áterőltették a krízisrendeletet

A migrációt fokozó krízisrendelet elfogadása bizonyítja, hogy Brüsszelben magasról tesznek az unió alapszabályaira. Az Európai Tanács értekezletén Lengyelország megvétózza az uniós migrációs paktumot. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.  2023. szeptember 29.
Vezércikk: Összefüggéstelenül magyarázkodott Karácsony Gergely

Vezércikk: Összefüggéstelenül magyarázkodott Karácsony Gergely

Karácsony még baráti médiumban sem tudott reagálni az adománygyűjtő ládikáikból származó valutakötegek vádjára, mert állítása szerint nem tudja, mi van az OTP pénzmosás gyanúja miatt tett feljelentésében. De! Tételesen cáfolni fogják, azt amit ő még nem tud. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2023. szeptember 28.
Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk  a sorsunkról

Vezércikk: Brüsszel megtiltaná, hogy magunk döntsünk a sorsunkról

Az Európai Unió intézményei vagyis az Európai Bizottság és az Európai Tanács egyre inkább birodalmi törekvéseket mutat, folyamatosan csökkenteni igyekszik a tagállamok szuverenitását. A kelet-európai országok viszont már megtapasztalták, milyen az, amikor egy központi bizottság és egy tanácsi (szovjet)unió irányít minket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak. 2023. szeptember 27.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk: Ez egy égbekiáltó dolog

Vezércikk: Ez egy égbekiáltó dolog

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetőjének tájékoztatása szerint az őszi törvénycsomagban lesz alaptörvény-módosítás, amelyben az ország szuverenitásának megvédését rögzítik. A hírre a Vezércikk vendégei is reagáltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!