2024. 10. 26. Szombat Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Vezércikk

Vezércikk - Alakul a Tisza-maffia + videó

Bizalmi válság alakult ki a békési Tisza szigetek és a pártvezetés között, amely ezzel védelmébe vette a korábban pénzhamisításért elítélt Strausz Róbertet, aki 2005-ben 8 hónap, fogházban letöltendő szabadságvesztés büntetést kapott. A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

  • Vezércikk - Alakul a Tisza-maffia + videó

A tartalomból:

  • ÖNÁLLÓSÁG - Orbán Viktor szerint Magyarországnak joga van saját gazdaságpolitikát folytatni.
  • APADÁS? - Helyi viták bomlasztják Magyar Péterék vidéki szerveződéseit.
  • ’56-OS EMLÉK - Pressman „súgója” szerint Sztálin egy őszinte, tiszta, becsületes ember volt.
  • SZAKSZERŰ - A Nézőpont felmérése szerint változatlanul vezet a Fidesz.
  • VISSZAKOZÓ - Karácsony Gergely váratlan bejelentést tett a budapesti olimpiáról.

Vendégeink: 

  • Both Hunor, aki utána nézett, hogyan kell Tisza szigeteket alapítani, de továbbra sincs szándékában Magyar Péterékhez csatlakozni.
  • Szűcs Gábor, aki nem érti, hogy Magyar Péter milyen okból veszi körbe magát olyan emberekkel, akiknek már volt dolguk a törvénnyel.
  • Palóc André, aki úgy véli, hogy az ellenzék elsősorban ellenzéket váltott, ami az alacsony színvonal miatt könnyedén sikerült is.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Új elnökséget választott a budapesti Fidesz

Új elnökséget választott a budapesti Fidesz

A fővárosi politika középpontjában a budapestieket leginkább érintő problémák kell, hogy álljanak, és a Budapesten élők ebben számíthatnak a Fideszre és a kormányra - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a kormánypárt fővárosi választmányának pénteki ülésén, amelyen megválasztották a szervezet új elnökségét a Fidesz Budapest Facebook-bejegyzése szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!