2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Troll

Troll: Egy politikus fenyeget egy újságírót, avagy mit tenne Vágó István Kis Kornéliával

A balliberális sajtó Donáth Annát mosdatja, a DK-s Vágó István műsorvezetőnőre borítaná rá az asztalt, hazudott a 444, a szerencsi vereség után pedig Lengyel László a választókat sértegette. Rengeteg témát hozott Troll című műsorunk mára is, amik megmutatják a balliberális gödör mélységét. Boros Bánk Levente, Kacsoh Dániel és Pindroch Tamás volt M. Dobos Marianne műsorvezető vendége.

  • Troll: Egy politikus fenyeget egy újságírót, avagy mit tenne Vágó István Kis Kornéliával

„Mennyire elszakadt ez az ember a valóságtól, meg úgy az egész szakmától. Ez egy vita volt, szerintem nem is túl heves. Ugye, Dani? – fordult Pindroch Tamás, Kacsoh Dánielhez. Teljesen jó volt szerintem, semmi hevesség nem volt. (…) Ez az ember, aki ugye műsort vezetett éveken keresztül, több tíz éven keresztül, nem érzi ezt, hogy egy kicsit túl lőtt a célon ezzel? Egy nőre borítaná az asztalt, Egy gyermekes anyára?”

- jegyezte meg Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa, Plusz-mínusz című műsorunk, a műsorvezető Kis Kornélia, valamint a nem tetszését közel sem kulturált formában kinyilvánító Vágó István kapcsán.

„Egy politikus fenyeget egy újságírót, tehát megint ott vagyunk, ahol a Momentum is már ugye példát mutatott. Idézőjelben példát, amikor berontott egy szerkesztőségbe és újságírót fenyegetett. Tehát ez a módi. Mi lenne, ha hatalomra kerülnének? Akkor is így járnának el a nekik nem tetsző kérdéseket feltevő újságírókkal? Én ezt a kérdést teszem fel.”

-  tette hozzá Kacsóh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője.

Teljes adás:

Kapcsolódó anyagok:

Vérlázító bunkóság: Vágó István szerint rá kell borítani az asztalt a Hír TV műsorvezetőnőjére

Plusz-mínusz: Inkább Hódmezővásárhely ügyeivel foglalkozna Márki-Zay

Deutsch Tamás: Vera Jourová nem hív, nem keres, nem válaszol a leveleinkre

Exkluzív felvételek az Informátorban: Donáth Anna elismeri az árulás tényét

Csörte: Hazudott Donáth Anna

Varga Judit: Felháborító, hogy az Európai Bizottság enged a befolyásolásnak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!