2021. április 19.,
hétfő, Emma napja

Troll: A Hitlert méltató László Imrének le kellene mondania

2020. június 26., péntek 21:55

Adolf Hitler nem véletlenül lett az év embere 1938-ban. Erről Újbuda polgármestere, a Demokratikus Koalíció politikusa, László Imre beszélt egy testületi ülésen – látható és hallható a HírTV Troll című műsora által megszerzett felvételen. A botrányos kijelentés kapcsán Pindroch Tamás, Kacsoh Dániel és Boros Bánk Levente fejtették ki véleményület M. Dobos Marianne műsorvezetése mellett.

Ne felejtsük el, László Imre DK-s polgármester annak a pártnak a tagja, amelyik adja az egyik főpolgármester-helyettest, Gy. Németh Erzsébetet, aki pedig közvetlen munkatársa Karácsony Gergely főpolgármesternek, aki nácimosdatásra hivatkozva bojkottálja a Hír Televíziót.

Ha egy jobboldali polgármester dicsérte volna meg Hitlert, akkor a baloldal már követelte volna a „kéksisakosok bevonulását az országba”, a politikus azonnali lemondásét és meg is szervezte volna a tüntetést a városháza elé Pindroch Tamás közlése szerint.

A Figyelő főmunkatársa emlékeztetett, 1938-ban lett a Time magazinnál Hitler az év embere, aki 1933-ban került hatalomra, a felhatalmazási törvény révén ő vezette be, hogy diktátor lehessen Németországban.

Nagyon sok szocialista, szociáldemokrata politikust zárt már akkor koncentrációs táborba Adolf Hitler és már a zsidók deportálását is elkezdte Németországban

– tette hozzá.

Egy politikusnak felkészültnek kell lennie, nem engedhet meg minden hülyeséget magának, sokkal nagyobb a felelőssége annál, mint egy hétköznapi embernek

– mutatott rá Boros Bánk Levente. A Médianéző ügyvezetője úgy fogalmazott,

ez a jóember azt gondolta, hogy mond valami nagyot, ezért kell a tavalyi önkormányzati választások eredményének örülni, mert feljöttek a színpadra, most már polgármesterként tudnak hülyeségeket mondani, eddig csak a partvonalról magyaráztak befelé, most odaült a hülye és kiderült, hogy nulla a történelmi felkészültsége és nagyot akart mondani.

No pasaran! – ezt volt Gyurcsány Ferenc jelszava, amit arra mondott, hogy azok az emberek, akik a Fideszben és a Jobbikban politizálnak nem törhetnek át a demokraták ellenállásán – emlékeztetett Kacsoh Dániel.

A Magyar Hírlap lapszerkesztője szerint László Imre a következő lépcsőfokra lépett abban a tekintetben, hogy Karácsony Gergely még főpolgármester-helyettesként a zsidók listázását nem tartotta nácizmusnak, azonban most a DK-s politikus lehet, hogy eljut az európai baloldal szintjére, ahol már kifejezetten dívik az antiszemitizmus.

Teljes adás:

HírTV