2024. 05. 11. Szombat Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Paletta

Paletta: Művészek, sportolók és a tudomány képviselői fogtak össze gyermekekért

A Paletta vendégei Sulyok Csaba, Gotaxi Solutions Kft. ügyvezető igazgatója, Gájer Bálint énekes, zenész, Regős Judit, a Szülők Háza Alapítvány elnöke és Gryllus Dániel kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész voltak.

  • Paletta: Művészek, sportolók és a tudomány képviselői fogtak össze gyermekekért

„Az elmúlt időszakban a taxisokat sem kímélte a járvány, jelentős forgalomvisszaesés volt. Sokszor vagy sok helyen hallottuk azt, hogy jobb, hogyha ezt a formát választjuk, hiszen itt kevesebb az esélye annak, hogy megfertőződhetünk. Most mi a helyzet?”

-          kérdezte Turda Adrienn.

„Körülbelül az első időben, március közepe fele egy 90 százalékos forgalomvisszaeséssel számoltunk. Van ahol 100 százalékos volt, mert ugye a taxis személyszállítás az gyakorlatilag szorosan kapcsolódik a turizmushoz illetve a vendéglátóiparhoz és ugye mi voltunk az elsők, akik gyakorlatilag elszenvedték ennek az első hullámát ennek a vírusnak.”

-          válaszolta Sulyok Csaba.

 

„Tegyél jót! jelszóval művészek és sportolók, valamint a tudomány képviselői összefogtak a hátrányos helyzetű gyermekekért.(…) Szerintem feltöltődést jelenthet az egy énekesnek, egy művésznek, ha egy ilyen közönség előtt léphet fel.(…)”

-          vezette a második témát a műsorvezető.

„Őszinte leszek, azt Ildikó is tanúsíthatja, hogy egy kicsit féltem azért, mert alapvetően nem gyerekműsor az, amit szoktam csinálni, bár egyébként teljesen családbarát az összes dal, amit énekelek. De hát gyakorlatilag az első hangtól, meg amikor még el sem kezdtem énekelni, már láttam, hogy a szimpátia kialakult a gyerekekekkel.”

-          reagált Gájer Bálint.

„Most már negyedik éve szervezzük  meg a Szülők Háza Tegyél jót! élménytábort és idén ez tényleg egy nagyon különleges alkalom volt, hiszen művészek, sportolók, a tudományos élet szereplői fogtunk össze.(…)”

-          tette hozzá Regős Judit.

 

„A megszokott időponthoz képest később és speciális körülmények között rendezik meg Magyarföldön a Fatemplom Fesztivált.(…) Mit jelent a speciális körülmény?”

-          kérdezte Turda Adrienn.

„Igen, általában július közepén szokott lenni egy háromnapos fesztivál ugye az Őrségben Vas megye és Zala megye határán, jó messze Budapesttől. Egy kicsi, alig 50 fős lakosságú faluban van egy nagyon szép fatemplom. Amikor Rátóti Zoli barátunk volt a polgármester, akkor az ő kezdeményezésére építették, de nem csak kezdeményezte, hanem még kalapált is ott, és amikor kész volt, akkor mondta, hogy milyen jó lenne valamilyen eseményt ide szervezni.

-         felelte Gryllus Dániel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!