2024. 02. 20. Kedd Aladár, Álmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Napi aktuális

Zsigó Róbert: Mindenképpen szigorítanunk kell a gyermekvédelmi törvényt

Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője a gyermekvédelmi törvény ellen tervez akciót Brüsszelben. Kapcsoltuk Zsigó Róberte, a Fidesz frakcióvezető-helyettesét.

  • Zsigó Róbert: Mindenképpen szigorítanunk kell a gyermekvédelmi törvényt

A Momentum politikusa a HírTV-nek úgy fogalmazott: a gyermekvédelmi törvényt aljas propaganda eszköznek tartja, és a meleg közösség diszkriminációjának.

Cseh Katalin levélben kéri az európai képviselőket, hogy csatlakozzanak az Európai Bizottság és Magyarország közötti perhez a bizottság oldalán, és Brüsszellel közösen érjék el a magyar gyermekvédelmi törvény visszavonását.

Zsigó Róbert emlékeztetett,

egy általános iskola alkalmazottja azzal dicsekedett, hogy ő kiskorúakra hajt és ezért senki se merje őt számon kérni, mert akkor a Soros-szervezetek megvédik, ez újra felszínre hozta az a témét, hogy mindenképpen szigorítanunk kell a gyermekvédelmi törvényt, ez a munka folyik, az a terv, hogy őszre a parlament elé kerül ez az anyag. 

A kormánypárt arra számít, hogy újabb kemény támadásokkal kell majd szembenézni, de - tette hozzá Fidesz frakcióvezető-helyettese - nem fognak engedni, mert úgy látják, a gyermekvédelmi törvény fontos, ebben az ügyben nem szabad engedni. 

Teljes beszélgetés: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!