2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Célpont

Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

A gyerek szent és sérthetetlen - szól a magyar álláspont. Két hete robbant ki azonban a botrány amely a teljes magyar közvéleményt felháborította. Egy pedagógiai asszisztens ugyanis 15 éves diákjával ápolt szexuális viszonyt.

  • Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

Bő egy hete robbant a Krúdy Gyula Általános Iskola pedagógiai asszisztensének botránya. A 39 éves B. Zsolt egy videóban azzal kérkedett: egy 15 éves fiú a szeretője. De, hogy ki is pontosan ez a közel 40 éves férfi aki egy kiskorú diákjával folytat szexuális viszonyt?

B. Zsolt egy iskolában dolgozott kiskorúakkal. Még az intézmény dolgozója volt, amikor a botrány kirobbant. A férfi rendszeresen töltött fel az internetre olyan tartalmakat amelyekben szexuális életéről és vonzalmairól számol be. Mivel ezeket a tartalmakat javarészt YouTubon és TikTokon tette közzé, ezekhez fiatalkorúak és saját diákjai is hozzáférhettek.

Érdekes része a B. Zsolt körül kialakult botránynak az is, hogy miként határolódtak el az ügytől az érdekvédő szervezetek, a jogi tanácsadók és egyes politikai pártok is.

Csak a DK? 

Az ellenzéki oldalon Gyurcsányékon kívül még mindenki alszik a magyar belpolitikában. Ameddig a Fidesz toronymagasan vezet és támogatottságát alig engedte alább esni, a balliberális oldal azon erőlködik, hogy minél tovább maradjon életben. Ameddig ez a felállás, addig Gyurcsányék tovább folytathatják szabad rablásukat és helyzeti előnyük növelését a többi kis pártal szemben.

Ismét kitört a háború a Római-parton

Kiderült, ugyanis, hogy a baloldali városvezetés az árvízvédelmi rendszert nem a partra, hanem száz méterekkel odébb tervezné. Így azonban több mint 70 hektárnyi terület és a több száz család, valamint vállalkozás károsodna meg.

 

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort

Menczer Tamás: Egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort

Orbán Viktor miniszterelnök felszólalt volna egy konferencián Brüsszelben, de a baloldali polgármester és a szélsőbaloldali, erőszakos, anarchista Antifa fenyegetése, nyomása miatt az első két helyszín lemondta a rendezvényt - közölte Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója kedden a közösségi oldalán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!