2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Tisztelet a tudósoknak! - Nobel-díj-átadó 2023 15:30

Napi aktuális

Wintermantel Zsolt: Ilyen szintű jutalmakat kiosztani városvezetői bűn

Karácsony ajándéka - titokban mesés prémiumokat adott a BKK, illetve a BKV vezetőinek – mindezt egy nappal a jegyáremelések bejelentése előtt. Wintermantel Zsolttal, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetőjével beszélgettünk.

  • Wintermantel Zsolt: Ilyen szintű jutalmakat kiosztani városvezetői bűn

Wintermantel Zsolt rámutatott, évek óta azt hangoztatja a főpolgármester, hogy ki van véreztetve a főváros, nincs pénz, de akkor ilyen szintű tízmilliós jutalmakat kell fizetni a városvezetőnek akkor, amikor egyébként a város vezetése átfordul a folyószámla-hitelezésbe. 

Nem elég, hogy megemelték a jegyárat, akkor jelentették be, hogy elfogyott a főváros pénze és igénybe kellett venni a folyószámla-hitelt

- tette hozzá a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Wintermantel Zsolt szerint Karácsony Gergely sodródik, látszik, hogy nincs önálló gondolata (...) 

de, amikor ezeket a papírokat elé teszik és azokat alá kell írnia, akkor teljes egészében felelősséget kell vállalnia azért, ami a fővárosban van. 

A politikus szerint az, hogy Karácsony titokban mesés prémiumok kifizetését engedélyezte a BKK, illetve a BKV vezetői számára egy rendkívül súlyos vezetői hiányosságra mutat rá, hiszen a főpolgármester elsődlegesen a budapesti polgárságért felelős, a budapesti utazóközönségért felelős és ha ezek rendben vannak ki lehet fizetni összegeket a a vezetők számára, ha van pénz. 

Ha nincs pénz, akkor ez nem helyénvaló

- jegyezte meg. 

További epizódok

Előzetes a Karikó Katalinnal készült exkluzív interjúból + videó

Előzetes a Karikó Katalinnal készült exkluzív interjúból + videó

A vasárnap a Hír TV-ben megjelenő, Karikó Katalinnal készült interjúnak egy részletét mutattuk be a Napi aktuálisban. 2023. december 08.
Korszakalkotó magyar fejlesztésű járművet mutattak be a dubaji klímacsúcson + videó

Korszakalkotó magyar fejlesztésű járművet mutattak be a dubaji klímacsúcson + videó

Kun Krisztián, a Neumann János Egyetem Járműtechnológiai Kutatócsoport vezetője és Ruppert Dániel, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem oktatója voltak a vendégeink. 2023. december 08.
Az adóhatóság további 1,4 milliárd forintos kampánytámogatást vizsgál a baloldalnál + videó

Az adóhatóság további 1,4 milliárd forintos kampánytámogatást vizsgál a baloldalnál + videó

Novák Zoltán politikai elemző és Lentulai Krisztián újságíró voltak a Napi aktuális vitablokkjának a vendégei, akik a baloldali pártokra kirótt ÁSZ büntetésről fejtették ki a véleményüket. 2023. december 08.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!