2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 15:00

Vezércikk

Nem akárhogy riogatnak a németek a kínai elnök budapesti látogatása miatt + videó

Megint hazánkat kritizálták a kínai elnök fogadása miatt! A német Der Spiegel szerint Európán túlmutató hatása is lehet annak, ha Magyarország és Kína ilyen látványosan erős szövetséget alkot.

  • Nem akárhogy riogatnak a németek a kínai elnök budapesti látogatása miatt + videó

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Kína legszorosabb szövetségese az EU-ban - írja Hszi Csin-ping európai körútja kapcsán a német lap, melynek szerzője Walter Mayr úgy véli, a demonstratívan megmutatkozó szoros együttműködés, különösen az EU-tag Magyarországgal, Kína számára referenciaként szolgálhat azokban a fejlődő országokban, ahol nagyszabású beruházásokat tervez.

A témáról a Vezércikk vendégei is elmondták véleményüket. A teljes adás megtekinthető 21 óra 10 perctől a HírTV műsorán! 

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (b) és Hszi Csin-ping kínai elnök kezet fog a Budavári Palota Oroszlános udvarában tartott fogadáson 2024. május 9-én. Mögöttük Sulyok Tamás köztársasági elnök és felesége, Nagy Zsuzsanna. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Amikor a szakmaiságot felváltja az ideológia és a politikai korrektség

Habár a Világ Kultúráinak Háza irodalmi díjának zsűrije mesterműnek, sőt a legjobbnak minősítette Nádas Péter író Rémtörténetek című kötetét, úgy tűnik a magyar író azért részesülhetett rangos elismerésben, mert fehér - derül ki a prae.hu. elemző cikkéből, melyet az Index szemlézett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Vezércikk - A gyűlölet nem pálya + videó

Ha szükséges, akkor jogi úton kell véget vetni a politikai gyűlöletnek, hiszen Robert Fico lelövése óta nem csak a magyar, de több nyugat-európai kormányfő is sorra kapja az életveszélyes fenyegetéseket. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!