2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Napi aktuális

Böröcz László: V. Naszályi Márta nem mondott igazat + videó

Böröcz László, a Fidesz I. kerületi polgármesterjelöltje szerint V. Naszályi Márta ellenzéki városvezető átgondolatlan és felelőtlen vagyongazdálkodást folytat.

  • Böröcz László: V. Naszályi Márta nem mondott igazat + videó

Ötvenöt millió forinttal károsította meg az I. kerületieket V. Naszályi Márta - jelentette ki a városrész kormánypárti polgármesterjelöltje. Böröcz László arról számolt be, a baloldali városvezetés 64 millió forint helyett mindössze 9 millió forintért adta ki az egyik legértékesebb kerületi üzlethelyiséget.

Hangsúlyozta, ráadásul az érintett cég a kedvezményes időszak alatt megháromszorozta nettó árbevételét. Böröcz László hozzátette, az elmúlt években V. Naszályi Márta olyan politikát folytatott, amely lehetőséget biztosított a felelőtlen vagyongazdálkodásra.

Teljes beszélgetés: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint van értelme a békéről tárgyalni Oroszország részvétele nélkül?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

Erősödik a zsidóellenesség Európában + videó

A műsor ezen részének két vendége Kulifai Máté a Hetek főszerkesztő-helyettese és Megyeri Jonatán rabbi volt, akik arról beszélgettek a műsorvezetővel, hogy palesztin párti tüntetők zavarták meg az izraeli nagykövet előadását a Danube Institut konferenciáján, illetve szóba került az erősödő zsidóellenesség Európában téma is.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!