2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Magyarország élőben

Deutsch Tamás: A Néppárt frakciójának döntő többsége túlságosan messzire ment

Kilépett a Fidesz az Európai Néppárt frakciójából. Ki nyert, ki vesztett, és mi lesz holnap? Deutsch Tamás, a Fidesz Európai parlamenti képviselője volt a Magyarország élőben vendége.

  • Deutsch Tamás: A Néppárt frakciójának döntő többsége túlságosan messzire ment

„Úgy tűnik, hogy véget ért a kompromisszumkeresés a Fidesz és az Európai Néppárt között. December közepén ugyanebben a székben ön azt mondta, hogy okos ember akkor sértődik meg, amikor érdekében áll és nem akkor, amikor történnek a dolgok. Mi történt most?”

-          kérdezte Velkovics Vilmos.

„A Néppárt frakciójának a nagy többsége, döntő többsége az túlságosan messzire ment, átlépett egy olyan határt, amivel kapcsolatban teljesen világossá kellett tennünk, hogy szóba sem jöhet, hogy ezen határ túllépése mellett itt bármifajta egyetértés kialakulhat. Mi az a határ, amit túlléptek? Az teljesen világos (…) , hogy a második világháború vége óta ekkora bajban nem volt Európa mintsem most, lassan közel egy éve az új koronavírus-járvány miatt. (…) Most ebben a helyzetben – különösen egy olyan párt esetében, mint amelyek sorába mi is tartozunk, akik kormányzati felelősséggel járnak el – a védekezést kell irányítani. Ebben a helyzetben, nemhogy egy minimális segítséget, támogatást nem kapott a Fidesz, hanem arra akartak minket kárhoztatni, hogy a kizárósdi, a felfüggesztősdi, gyerekes, infantilis politikai játékával foglalkozzunk ahelyett, hogy életeket védenénk meg”

-          mondta Deutsch Tamás.

Kapcsolódó anyagok:

A Fidesz pontot tett a viták végére és kilép az EPP képviselőcsoportjából

Szánthó Miklós: A Néppárt liberális centrista erővé vált az évek során

Salvini üzenete Orbán Viktornak

Deutsch Tamás: Kilépett mind a 12 fideszes EP-képviselő a Néppárt képviselőcsoportjából

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!