2020. november 27.,
péntek, Virgil napja

Informátor: Kispest, nagy mutyi - A koronatanú kitálal

Hír TV

2020. szeptember 25., péntek 20:54

Egy régi ismerős visszatér, ő Lackner Csaba, Kispest egykori szocialista képviselője, a felvételen jól láthatóan, ahogy éppen fehér port rendez utcákba feltűnően rutinosan. Ugye, hogy felismerhető?! A szocik mégis letagadták, illetve próbálták pofátlanul letagadni, hogy egykori bajtársuk látható és hallható a felvételeken.

 

Egy évvel ezelőtt, hozta nyilvánosságra a Hír TV és a Magyar Nemzet azokat a felvételeket, amelyeken Lackner Csaba, akkori szocialista önkormányzati kispesti képviselő arról beszél, hogyan lopták ki a kerületi pénzeket az önkormányzatból. Normális esetben azt gondolnánk, hogy a kerületi lakosok felháborodtak és az őszi önkormányzati választásokon sem az ügyben érintett Gajda Péter polgármestert, sem Lackner Csabát nem választották újra. De ma már tudjuk nem így történt.  

Az ügyben gyanúba keveredett szereplők mind tagadják az elhangzottakat manipulált felvételekről beszélnek, még azt sem ismerik el, hogy egyáltalán Lackner Csaba szerepel az anyagokon.

A Hír TV most megtalálta a koronatanút. A kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette az Informátor riporterének a korábban bemutatott, korrupcióról szóló felvételeket.

Mi az igazság? Mesélje el az, aki ott volt és mindent hallott és látott!

Teljes adást itt nézheti vissza: 

Kapcsolódó anyagok: 

Gáll Csongor: A kispesti ügy koronatanúja nyilatkozott az Informátornak

Drogok, nők, korrupció – most kitálal, aki mindent látott - részletek az Informátorban

Hír TV