2021. 12. 02. Csütörtök Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 16:00

Informátor

Informátor: Kispest, nagy mutyi - A koronatanú kitálal

Egy régi ismerős visszatér, ő Lackner Csaba, Kispest egykori szocialista képviselője, a felvételen jól láthatóan, ahogy éppen fehér port rendez utcákba feltűnően rutinosan. Ugye, hogy felismerhető?! A szocik mégis letagadták, illetve próbálták pofátlanul letagadni, hogy egykori bajtársuk látható és hallható a felvételeken.

 

Egy évvel ezelőtt, hozta nyilvánosságra a Hír TV és a Magyar Nemzet azokat a felvételeket, amelyeken Lackner Csaba, akkori szocialista önkormányzati kispesti képviselő arról beszél, hogyan lopták ki a kerületi pénzeket az önkormányzatból. Normális esetben azt gondolnánk, hogy a kerületi lakosok felháborodtak és az őszi önkormányzati választásokon sem az ügyben érintett Gajda Péter polgármestert, sem Lackner Csabát nem választották újra. De ma már tudjuk nem így történt.  

Az ügyben gyanúba keveredett szereplők mind tagadják az elhangzottakat manipulált felvételekről beszélnek, még azt sem ismerik el, hogy egyáltalán Lackner Csaba szerepel az anyagokon.

A Hír TV most megtalálta a koronatanút. A kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette az Informátor riporterének a korábban bemutatott, korrupcióról szóló felvételeket.

Mi az igazság? Mesélje el az, aki ott volt és mindent hallott és látott!

Teljes adást itt nézheti vissza: 

Kapcsolódó anyagok: 

Gáll Csongor: A kispesti ügy koronatanúja nyilatkozott az Informátornak

Drogok, nők, korrupció – most kitálal, aki mindent látott - részletek az Informátorban

Hír TV

 

 

További epizódok

Informátor: A szexuális felvilágosítás egyáltalán nem megfelelő mederben zajlik

Június 14-én elfogadta a parlament a pedofil ellenes törvénycsomagot. 2021. július 02.

Informátor: Az előválasztás legkülönösebb szövetsége rajzolódik ki a Jobbik és a Demokratikus Koalíció között

A 2006-os rendőrterror áldozatai kapcsán kezdett számháborúba a Demokratikus Koalíció - részletek az Informátorban. 2021. június 18.

Informátor: Előbújt a migrációs veszély a járvány árnyékából

Az elmúlt hónapokban a koronavírus-járvány miatt nem a migráció uralta a közbeszédet, de ettől függetlenül a probléma továbbra is jelen van - erre mutatott rá adásunk. 2021. június 11.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!