2021. május 8.,
szombat, Mihály napja

Drogok, nők, korrupció – most kitálal, aki mindent látott - részletek az Informátorban

2020. szeptember 25., péntek 08:15

Informátor különkiadás dupla résszel - pénteken 20 óra 5 perctől a HírTV műsorán!

A HírTV megtalálta a koronatanút. A kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette Informátor című oknyomozó műsorunk stábjának a korábban bemutatott korrupcióról szóló felvételeket.

A Hír TV hozta nyilvánosságra egy évvel ezelőtt azt a videófelvételt, amelyen

Lackner Csaba feltehetően kábítószer-fogyasztás közben arról beszélt, hogy politikusként hogyan lopják el az önkormányzati pénzeket baloldali körökben.

Az MSZP korábbi kispesti önkormányzati képviselője később azt is kifejti, hogy a helyi vagyonkezelő vezetőjének, Kránitz Krisztiánnak, becenevén Krinyónak és Gajda Péter szocialista polgármesternek is milliókat osztottak ki.

Gajda Péter polgármester a botrányos felvétel nyilvánosságra kerülése után tagadta, hogy felismerte a felvételeken Lackner Csabát.

A szocialisták összezártak: hiába mutattuk meg Lackner Csaba fotóját több politikusnak, egyik sem akarta felismerni párttársukat, még Karácsony Gergely főpolgármester sem.

A Hír TV-nek nyilatkozó koronatanú viszont egyértelműen felismeri Lackner Csabát.

A szocialisták belső körének tagja, V. Ákos megerősítette és hitelesítette az Informátor stábjának a korábban bemutatott korrupcióról szóló felvételeket.

A férfi azt mondja: több bulin is ott volt, amelyen részt vett Lackner Csabával együtt Gajda Péter polgármester is.

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ: 

Ne lopj Krinyó! – üzenték a kispesti szocialistának