2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Komment 06:00

Magyarország élőben

Gáll Csongor: A kispesti ügy koronatanúja nyilatkozott az Informátornak

A Hír TV Informátor című műsora egy évvel ezelőtt mutatta be azokat a titokban rögzített hang és képfelvételeket, amelyből kiderült, hogy hogyan dolgoznak Kispesten egyes szocialista politikusok. A riport főszereplője Lackner Csaba volt, aki mindvégig tagadta, hogy ő lett volna a képeken.

  • Gáll Csongor: A kispesti ügy koronatanúja nyilatkozott az Informátornak

 

- Felismeri a képen Lackner Csabát?

- Egyértelműen igen.

- Ott volt ezen a bulin, ahol ez a felvétel készült?

- Igen, ott voltam.

A Hír TV most megtalálta a koronatanút. A kispesti szocialisták belső körének tagja megerősítette és hitelesítette az Informátor riporterének a korábban bemutatott, korrupcióról szóló felvételeket. Gáll Csongor, Informátor című műsorunk szerkesztő-műsorvezetője volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban, mely a kispesti ügyeket taglalta.

„Törekedtünk arra egyébként és maga az Informátor mai adása is arra fog törekedni, hogy mindenki számára olyan információkat juttassunk el, amelyek érezhetőek a néző számára is, hogy teljes mértékben védhetőek. Maga Ákos (koronatanú) is tudja ezeket igazolni, hitelesíti, mert ugye korábban az volt minden egyes baloldali politikusnak és maguknak a szereplőknek is a felvételekkel, azt állították, hogy manipuláltak, hogy ezek fércelt, összevágott és befolyásolt felvételek. Ákos igazolja, hogy ő személyesen ott volt és részt vett ezeken a bulikon.”

- mondta Gáll Csongor, az Informátor szerkesztő-műsorvezetője.

„Karácsony Gergely annak idején, mikor főpolgármesternek választották, akkor Gajda Pétert nevezte ki arra, hogy vizsgálja az ő (Gajda Péter) általa is érintett korrupciós ügyet. (…) Gajda Péter egyébként azt is nekem, kifejezetten, erősítette meg még akkor tavasszal, hogy nem látja szükségét annak, hogy folytassa a bizottság a munkáját.”

- jegyezte meg Gáll Csongor a Kispesten történtek kivizsgálásával kapcsolatban.

Ma este 20 óra 5 perctől, az Informátor különkiadásában tekinthetik meg a részleteket, itt a Hír Televízió műsorán!

Kapcsolódó anyagok:

Drogok, nők, korrupció – most kitálal, aki mindent látott - részletek az Informátorban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!