2020. augusztus 4.,
kedd, Domonkos, Dominika napja

Informátor: Az emberek agymosása most közveszélyes

2020. április 17., péntek 20:51

Járvány idején különösen fontos lenne, ha kivétel nélkül minden sajtótermék hitelesen számolna be a koronavírusról és nem olcsó politikai szándék, vágy vezérelné. Mert lehet ezt csinálni pandémia idején is, de az emberek hülyítése, agymosása most közveszélyes.

Talán Csókay András nem véletlenül hívta fel arra a figyelmet, hogy a félelem rombolja az immunrendszert. A főorvos azt is nehezményezi, hogy a baloldali pártok és médiumok állandóan degradálják a magyar egészségügyet.

Azért nagyon felkészült az egészségügy Magyarországon. Ellenzéki oldalról sok kritika éri a kormányt, de ezt figyelmen kívül kell hagyni

– mondta el az Informátornak az idegsebész főorvos.

Csókay András szerint le kell rázni magunkról a buta vádakat, de azt is hangsúlyozta, hogy most az ellenzéknek sem a folyamatos ellenállás lenne a dolga.

Az Informátor a SOTE rektorától, Merkely Béla professzortól is interjút kért, aki a városmajori klinikán fogadta a stábot, ahova csak járványügyi ellenőrzés után lehetett belépni. Merkely Béla szerint sincs szükség a pánikkeltésre, miután a statisztikák még mindig azt mutatják, hogy sokkal több a szív- és érrendszeri, valamint az onkológiai megbetegedés hazánkban, mint a koronavírusos betegek száma, ráadásul a fertőzés üteme nem nő.

Ez a legfontosabb, hogy határozott intézkedések voltak és nagyon jó időben jöttek. A járvány ellaposodott és ez nem is változik

– mondta a rektor.

Teljes adás:

HírTV