2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában: Kényszersorozások, magyarellenes atrocitások Kárpátalján

Gantner Barnabás külpolitikai szerkesztő elemezte a legfrissebb híreket az orosz-ukrán háborúról, majd Mártonffy Balázs biztonságpolitikai szakértőt kérdezte Zavaros Eszter és Perjési Tamás. Adásunk második felében kapcsoltuk Dunda György kárpátaljai tudósítót és ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogászt.

  • Háború Ukrajnában: Kényszersorozások, magyarellenes atrocitások Kárpátalján

Megnemtámadási szerződést ajánlott Fehéroroszországnak Ukrajna. Lukasenka elnök azonban nem érti, hogy ha ilyen paktumot szeretnének az ukránok, akkor miért fegyvereznek fel olyan militánsokat, akik veszélyt jelenthetnek Belaruszra. Eközben leváltották az orosz hadsereg egyik kulcsfiguráját Mihail Teplinszkij vezérezredest - katonai szakértők szerint a Föderáció hadvezetése továbbra is megosztott.

Kárpátalján is kényszersorozzák a lakosságot

Ungváron mindenhol katonai egyenruhásokat látni, akik rendőrök kíséretében igazoltatják a 18 és 60 év közötti férfiakat, és behívókat osztogatnak neki.

Az, hogy a mozgósítás új erőre kapott azzal is összefüggésbe hozható, hogy hatalmas veszteségekről érkeznek hírek a frontról, de

ez megint egy olyan téma, ami Ukrajnában szigorúan tabunak számít, sőt az érvényben lévő haditörvények alapján, amennyiben ezt a témát valaki firtatja, akkor akár börtönbüntetésre is számíthat bármilyen információ nyilvánosságra hozatalával, ami a veszteséglistákat érinti.

Teljes adás: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Brit földre érkeztek ukrán katonák

Megérkeztek Nagy-Britanniába azok az ukrán katonák, akiket a brit Challenger 2 harckocsik üzemeltetésére képeznek ki a brit fegyveres erők szakértői - közölte vasárnap a londoni védelmi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!