2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A bőnyi áldozat édesanyja nem haragszik a késelő kislányra

Mirella édesanyja szerint a lánya erős, fel fog épülni.

  • A bőnyi áldozat édesanyja nem haragszik a késelő kislányra

Nem haragszom a kislányra, aki bántotta a lányomat, sőt inkább sajnálom. Én is anya vagyok, nem hibáztatom. A szüleinek kellett volna észre vennie, hogy valami gond van - fogalmazott a megszúrt 12 éves Mirella édesanyja.

Kedden délután beszélt vele a Kisalföld újságírója a győri Petz-kórház folyosóján. Szerencsére a bőnyi hatodikos túl van az életveszélyen, stabil az állapota, azonban még a gyermek intenzív osztályon ápolják.

- Mirella nagyon erős, fel fog épülni! Sokkal jobban van, de sok vért vesztett, a szúrás elérte a tüdejét. Az mentette meg az életét, hogy a mentőhelikopterben azonnal kapott vért. Egy túlélő! Nem először hajtottak rajta végre életmentő műtét - tért ki az aggódó édesanya, akinek arcán látszottak a fáradtság jelei. Érezhetően kimerítő napok vannak mögöttük. Mint mondta, amennyi időt csak lehet a súlyos sérüléseket szenvedett kislány mellett vannak, viszont éjszakra nem tudnak vele bent maradni. Ráadásul otthon van a két kisebb gyermekük is, akikre szintén gondolniuk kell.

A teljes írást ITT tudja elolvasni. 

Kisalföld

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!